مطالعه اثر درمانی فرمالین بر میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی در شرایط کارگاهی ایران (مرکز شهید رجایی ساری)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر درمانی فرمالین بر میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی در شرایط کارگاهی ایران (مرکز شهید رجایی ساری) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر درمانی فرمالین بر میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی در شرایط کارگاهی ایران (مرکز شهید رجایی ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر درمانی فرمالین بر میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی در شرایط کارگاهی ایران (مرکز شهید رجایی ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر درمانی فرمالین بر میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی در شرایط کارگاهی ایران (مرکز شهید رجایی ساری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۴

اثرات درمانی ضد قارچ فرمالین با غلظتهای ۲۵۰ ppm، ۵۰۰ ppm، ۱۰۰۰ ppm، ۱۵۰۰ppm و ۲۰۰۰ ppm بر روی میزان تفریخ تخم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و در شرایط کارگاهی شامل اکسیژن محلول ۷.۳± ۰.۸ mg/lit، درجه حرارت ۱۹.۸± ۱.۹ درجه سانتیگراد، pH برابر ۸.۱± ۰.۱، درجه سختی ۲۸۶ mg/lit و میزان دبی آب برابر۱.۸± ۱.۰۶ lit/min مطالعه شده است. عملیات درمانی به مدت ۳۰ دقیقه و در فاصله زمانی ۴۰ ساعت پس از شروع انکوباسیون تخمها انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که اولا درصد تفریخ لارو در تمامی گروه های درمان نسبت به گروه شاهد از اختلاف معنی داری برخوردار بوده است (P<0.05). ثانیا اختلاف معنی داری بین درصد تفریخ لارو در گروه های درمانی ۲۵۰ ppm و ۵۰۰ ppm و نیز بین گروه های ۱۰۰۰ ppm و ۱۵۰۰ ppm مشاهده نگردید (P>0.05). در حالی که درصد تفریخ لارو در سایر گروه های درمانی نسبت به همدیگر از اختلاف معنی داری برخوردار بود (P<0.05). با توجه به بیشترین درصد تفریخ لارو ۹۳.۷) درصد( در گروه درمانی با ۲۰۰۰ ppm و کمترین آن ۵۹.۷۳) درصد( در گروه های درمانی ۲۵۰ ppm و ۵۰۰ ppm توصیه می شود که به منظور جلوگیری از قارچ زدگی تخم کپور معمولی، در فاصله زمانی ۴۰ ساعت پس از شروع انکوباسیون تخمها نسبت به ضد عفونی آنها با غلظت ۲۰۰۰ ppm فرمالین به مدت ۳۰ دقیقه در این منطقه جغرافیایی اقدام شود.

کلید واژه: فرمالین، قارچ زدگی، تخم ماهی، کپور معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.