بررسی فراوانی قارچ ‌ها و اکتینومیست های هوازی در خاک مناطق مختلف شهر ساری و حومه (۱۳۸۱)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی قارچ ‌ها و اکتینومیست های هوازی در خاک مناطق مختلف شهر ساری و حومه (۱۳۸۱) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی قارچ ‌ها و اکتینومیست های هوازی در خاک مناطق مختلف شهر ساری و حومه (۱۳۸۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی قارچ ‌ها و اکتینومیست های هوازی در خاک مناطق مختلف شهر ساری و حومه (۱۳۸۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی قارچ ‌ها و اکتینومیست های هوازی در خاک مناطق مختلف شهر ساری و حومه (۱۳۸۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۷

سابقه و هدف: عوامل قارچی در خاک تمام مناطق دنیا یافت می شود، اما وفور آن ها در مناطق مختلف برحسب شرایط محیطی و مواد لازم جهت بقا و رشد ارگانیسم متفاوت می باشد. با توجه به اهمیت عفونت های منتقله از خاک، این مطالعه با هدف بررسی فراوانی قارچ ها و اکتینومیست های خاک مناطق مختلف شهرستان ساری انجام گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی ۱۶۰ نمونه لایه سطحی خاک از مناطق مختلف شهر ساری و حومه تهیه گردید. با روش فلوتاسیون، سوسپانسیون یکنواختی تهیه شد و به محیط های معمول جداسازی قارچ های ساپروفیت و درماتوفیت انتقال یافت. با روش طعمه گذاری مو، قارچ های کراتین دوست و با روش رقیق سازی آنتی بیوتیک و روش پارافین، اکتینومیست ها جداسازی گردید. کلنی های قارچ های ساپروفیت، درماتوفیت و اکتینومیست تا حد امکان با استفاده از خصوصیات ظاهری و میکروسکوپی کلنی و آزمون های فیزیولوژیک و مخمرها با استفاده از روش حساسیت به ۶ ماده رنگی تعیین گونه گردیدند. اطلاعات به دست آمده با آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: در این مطالعه مجموعا ۲۰۲۰۰ کلنی و ۲۹۷ تعداد از ۴۶ گونه متفاوت قارچ و اکتینومیست رشد یافت. نمونه خاک جنگلی چه از نظر تعداد کلنی چه از نظر تنوع گونه در رتبه نخست (۴/۱۵%) قرار داشت. بیشترین درصد جداسازی درماتوفیت های خاک دوست و قارچ های کراتین دوست از خاک مجاور لانه حیوانات و پس از آن از خاک مناطق جنگلی و کنار خیابان بوده است. معمول ترین قارچ کراتین دوست کرایزوسپوریوم و معمول ترین درماتوفیت خاک دوست به ترتیب میکروسپورم جیپسئوم، ترایکوفایتون آیلوئی و ترایکوفایتون ترستری بوده است. بیشترین درصد اکتینومیست هوازی جداشده از کنار خیابان و جنگل پس از آن از مجاور لانه حیوانات و شایع ترین گونه، نوکاردیا آستروئیدس کمپلکس بوده است. بیشترین موارد جداسازی مخمر از ساحل دریا، کنار خیابان و زمین های زراعی و بیشترین گونه مخمری جداشده ژئوتریکوم کاندیدوم بوده است. بیشترین درصد جداسازی قارچ های ساپروفیت به ترتیب از خاک مناطق جنگلی و بیشترین گونه قارچ ساپروفیت جدا شده پنی سیلیوم بوده است.بحث: با توجه به اینکه از خاک جنگلی و مجاور لانه حیوانات بیشترین قارچ های بالقوه پاتوژن جدا شده است، پیشنهاد می گردد هنگام تماس با خاک این مناطق اقدامات کنترلی برای جلوگیری از ابتلا صورت پذیرد، و همچنین مطالعات گسترده تری در مناطق و شرایط آب و هوایی مختلف با روش مشابه این مطالعه توصیه می گردد.

کلید واژه: قارچ ‌ها، اکتینومیست، قارچ ‌های کراتین دوست، خاک، ساری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.