میزان آگاهی دانش آموزان سال آخر دبیرستان های شهر یزد از بیماری ایدز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان آگاهی دانش آموزان سال آخر دبیرستان های شهر یزد از بیماری ایدز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان آگاهی دانش آموزان سال آخر دبیرستان های شهر یزد از بیماری ایدز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان آگاهی دانش آموزان سال آخر دبیرستان های شهر یزد از بیماری ایدز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان آگاهی دانش آموزان سال آخر دبیرستان های شهر یزد از بیماری ایدز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: بیماری ایدز در اثر ویروس HIV ایجاد و در حال حاضر واکسن و درمان مؤثری برای آن در دسترس نمی­باشد، بنابراین تنها اقدام مؤثر بالا بردن سطح آگاهی افراد و شناخت راههای انتقال آن بخصوص در قشر جوان می باشد.
روش مطالعه: در این مطالعه که از نوع توصیفی و به روش مقطعی در شهر یزد و در سال تحصیلی ۸۰-۷۹ انجام گردید، به روش نمونه­گیری خوشه ای ۴۰۰ نفر انتخاب شدند که ۲۰۰ نفر آنها دختر و ۲۰۰ نفر آنها پسر بودند. نمونه­ها دانش­آموزان سال چهارم تجربی، علوم انسانی، ریاضی فیزیک و هنرستان بودند. از طریق پرسشنامه­ ای که دارای ۲۳ سئوال بود میزان آگاهی و منابع اطلاعاتی دانش آموزان درباره ایدز بررسی شد. میزان آگاهی بر اساس تعداد پاسخ صحیح داده شده ارزیابی شد و بر این اساس نمره ۱۰-۰ به عنوان میزان آگاهی ناکافی، ‌نمره ۱۵-۱۱ میزان آگاهی متوسط و نمره ۲۰-۱۶ را آگاهی کافی درنظر گرفته شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از آزمون آماری مجذور کای انجام شد.
یافته­ها: از لحاظ میزان آگاهی ۸/۲۴% دانش‌آموزان آگاهی ناکافی، ‌۸/۵۱% آگاهی متوسط و ۵/۲۳% آگاهی کافی داشتند. میزان آگاهی در پسران بیش از دختران (۰۰۹/۰=p) و بیشترین منبع اطلاعاتی استفاده شده در بین تمام رشته­ها و هر دو جنس، تلویزیون و بعد از آن دوستان بود و کمترین نقش در افزایش آگاهی دانش آموزان را مربیان بهداشتی به عهده داشتند. بیشترین تعداد افرادی که از کتاب و نشریات به عنوان منبع اطلاعاتی استفاده کرده بودند، در رشته ریاضی فیزیک و کمترین تعداد افرادی که از کتاب استفاده نموده بودند دانش آموزان هنرستان و رشته علوم انسانی بودند. همچنین بالاترین میزان آگاهی مربوط به رشته ریاضی فیزیک و کمترین آن مربوط به هنرستان بود (۰۱۵/۰=p).
نتیجه­گیری: بطورکلی میزان آگاهی افراد مورد مطالعه درحد قابل قبول نبود.با توجه به اینکه تلویزیون بیشترین نقش را در افزایش آگاهی دانش آموزان داشت تقویت برنامه­های آموزشی این رسانه با درنظر گرفتن مخاطبین توصیه می­گردد. همچنین لزوم تقویت جایگاه مربیان بهداشتی مدارس در آموزش بهداشت دانش آموزان ضروری است.

کلید واژه: ایدز، نقص ایمنی اکتسابی، آگاهی، دانش آموزان دبیرستان، پیشگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.