بررسی اثرات سبزی شاهی (تره تیزک) بر روی چربی های خون


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سبزی شاهی (تره تیزک) بر روی چربی های خون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سبزی شاهی (تره تیزک) بر روی چربی های خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سبزی شاهی (تره تیزک) بر روی چربی های خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سبزی شاهی (تره تیزک) بر روی چربی های خون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: با توجه به شیوع آترواسکلروز و نقش شناخته شده هیپرلپیدمی در ایجاد آن، هم چنین وجود گزارش هایی مبنی بر تاثیر بعضی سبزی ها بر کاهش چربی های خون، این تحقیق به منظور تعیین تاثیر سبزی تره تیزک بر چربی های خون، در کارکنان دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام گرفت.مواد و روش ها: تحقیق به روش کارآزمایی بالینی از نوع Cross-over بر روی ۳۵ نفر با تری گلیسرید کمتر از ۴۰۰ میلی گرم در دسی لیتر صورت پذیرفت. نمونه ها به طور تصادفی به گروه های مورد و شاهد تقسیم شدند. گروه مورد روزانه ۵۰ گرم سبزی شاهی دریافت کرده و گروه شاهد سبزی دریافت نکردند. بعد از ۳ هفته میزان لیپیدهای سرم اندازه گیری شد. پس از یک هفته استراحت جای افراد گروه مورد و شاهد تعویض و مراحل قبل تکرار شد. تغییرات لیپیدها در داخل گروه با آزمون t مزدوج و بین دو گروه با آزمون t مورد قضاوت آماری قرار گرفت.یافته ها: ۳۵ نفر مورد بررسی قرار گرفتند، سطح سرمی لیپیدها در ابتدای تحقیق در گروه های مورد مطالعه مشابه بود. در پایان مطالعه میزان کلسترول در گروه مورد (۲۹±۱۷۰ میلی گرم در دسی لیتر) به طور معنی داری کمتر از میزان کلسترول در گروه شاهد (±۲۸ ۲۰۱میلی گرم در دسی لیتر) گزارش شد (P<0.01). تفاوت معنی داری در سطح سرمی تری گلیسرید و لیپو پروتئین با دانسیته بالا (HDL-C) بین گروه شاهد و مورد مشاهده نشد. در پایان مطالعه میزان لیپو پروتئین با دانسیته پایین (LDL-C) در گروه شاهد ۱۳۹±۳۳ میلی گرم در دسی لیتر و در گروه مورد ۱۰۹.۵±۳۱ بود که تفاوت بین دو گروه از نظر آماری معنی دار بود (P<0.001). این تغییرات در داخل گروه ها نیز به لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.0001).نتیجه گیری و توصیه ها: مصرف سبزی شاهی موجب بهبود وضعیت لیپیدهای سرم می گردد. مطالعات آینده نگر گسترده تری را جهت تعیین تاثیر آن در کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز پیشنهاد می نماید.

کلید واژه: تری گلیسرید، کلسترول، LDL-C، HDL-C، سبزی شاهی (تره تیزک)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.