مطالعه آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی زاهدان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی زاهدان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی زاهدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی زاهدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی زاهدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۹

پنیر بعنوان یکی از منابع تامین کننده پروتیین مورد نیاز انسان جایگاه ویژه ای را در رژیم غذایی مردم دنیا و کشورمان بخود اختصاص داده است. آلودگی پنیر به میکروارگانیسم های پاتوژن می تواند سلامت انسان را به خطر انداخته و موجب زیانهای اقتصادی قابل توجهی گردد. هدف از این مطالعه تعیین میزان آلودگی های میکروبی از قبیل کلیفرم، E.Coli، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در پنیرهای سنتی تولیدی شهر زاهدان بوده است. با توجه به پراکندگی مراکز تولید پنیر (خرده فروشی) و به منظور جلوگیری از خطاهای احتمالی و پوشش یکسان، شهر زاهدان را با توجه به وسعت و جمعیت آن به پنج منطقه (پنج خوشه) مرکزی، شمال شرقی، شمال غربی، جنوب شرقی و جنوب غربی تقسیم نموده و به روش نمونه گیری خوشه ای از هر منطقه ۲۱ نمونه می بایست انتخاب می شد که بمنظور دقت بیشتر کار، بجای ۲۱ نمونه، ۲۴ نمونه از هر منطقه و در کل ۱۲۰ نمونه از پنج منطقه شهر انتخاب شد. مطالعه انجام شده از نوع توصیفی- تحلیلی می باشد. نتایج این مطالعه نشان داد که ۹۴.۲% درصد نمونه ها بیش از حد استاندارد ایران به کلیفرم آلوده می باشند. توزیع تعداد کلیفرم در هر گرم بر حسب مقادیر مختلف نمک و ماده خشک نمونه ها مشابه هم نبوده .(p<0.001) ضمنا بر حسب PH توزیع تعداد این میکروارگانیسم در هر گرم از نمونه ها تفاوت معنی داری با همدیگر داشتند .(p<0.005) در مجموع ۵۲ درصد نمونه ها آلوده به E.Coli بودند و از کل ۱۲۰ نمونه ۲۵ درصد نمونه ها بیش از حد استاندارد ایران به استافیلوکوکوس اورئوس آلوده بودند. بمنظور بهبود کیفیت بهداشتی و کاهش آلودگی میکروبی پنیر که از شیرهای غیر پاستوریزه تهیه می شوند پیشنهاد می گردد که پنیر تهیه شده را در آب نمک با غلظت مناسب (۱۲%) بمدت حداقل ۶۰ روز در دمای ۱.۷ درجه سانتی گراد نگهداری نمایند. همچنین می توان با افزودن مایه ماست یا استارتر کالچر (حاوی باکتری های مفید تولید کننده اسید لاکتیک (PH پنیر را کاهش داد. ضمناً آموزش و آشنا ساختن تولید کنندگان به رعایت موازین بهداشتی در طی عمل آوری و نگهداری پنیر حائز اهمیت میباشد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، پنیر سنتی، کلیفرم، E.Coli، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.