مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان :

مقاله بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۵ در پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE) از صفحه ۷۳ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: بررسی انواع مدل های آبشویی در دو منطقه جنوب شرق استان خوزستان
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آبشویی
مقاله شوری زدایی
مقاله سدیم زدایی
مقاله مواد اصلاح کننده
مقاله خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مناطق خشک، چون بیشتر نواحی ایران که دارای بارندگی کم و تبخیر زیاد می باشند، تجمع املاح در سطح خاک، امری اجتناب ناپذیر خواهد بود. بنابراین اعمال یک روش عملی جهت برآورد آب موردنیاز به منظور اصلاح خاک برای کشاورزی امری ضروری است. هدف از این تحقیق، رسم منحنی های شوری و سدیم زدایی در ۲ منطقه واقع در جنوب شرق استان خوزستان و اثر ماده اصلاح کننده سدیم بر شستشوی املاح و سدیم می باشد. همچنین ارایه فرمول تجربی مناسب جهت استفاده در برآورد آب موردنیاز برای اصلاح مناطق مورد نظر از دیگر اهداف طرح بوده است. آزمایش در دو منطقه ۱ و ۲ با چهار تیمار شامل، تیمار اول ۲۵ سانتی متر، تیمار دوم ۵۰ سانتی متر، تیمار سوم ۷۵ سانتی متر و تیمار چهارم ۱۰۰ سانتی متر آب و سه تکرار تا عمق ۱۰۰ سانتی متر در کرت های ۱×۱ متر انجام گرفت. در منطقه ۲ علاوه بر آب آبشویی از اسید سولفوریک به مقدار ۵ تن در هکتار به عنوان ماده اصلاح کننده استفاده شد. با استفاده از داده های اولیه و نهایی شوری و سدیم در مقایسه با عمق خالص آب آبیاری به عمق خاک، یازده مدل تجربی مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان می داد که در منطقه ۱، مدل تجربی معکوس برای هدایت الکتریکی و سدیم به ترتیب با ضریب همبستگی ۸۵% و ۸۳% به عنوان بهترین مدل بدست آمد. در منطقه ۲ بدون اضافه کردن اسید، مدل درجه سوم به عنوان مدل آبشویی هدایت الکتریکی و سدیم به ترتیب با ضرایب همبستگی ۹۴% و ۸۰% مناسب است. برای منطقه دوم همراه با اضافه کردن اسید در مورد هدایت الکتریکی مدل های نمایی، رشد، لجستیک، مرکب و معکوس با ضریب همبستگی ۷۶% و برای درصد سدیم تبادلی مدل درجه سوم با ضریب همبستگی ۸۸% بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.