مقایسه خصوصیات مکانیکی برخی از انواع سمان های گلاس آیونومر در دسترس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خصوصیات مکانیکی برخی از انواع سمان های گلاس آیونومر در دسترس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خصوصیات مکانیکی برخی از انواع سمان های گلاس آیونومر در دسترس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات مکانیکی برخی از انواع سمان های گلاس آیونومر در دسترس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خصوصیات مکانیکی برخی از انواع سمان های گلاس آیونومر در دسترس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: گلاس آیونومرها موادی هستند که از ابتدای معرفی به عالم دندانپزشکی مورد بررسی های زیادی قرار گرفته اند. تحقیقات بر روی خصوصیات مکانیکی گلاس آیونومرها، به عنوان یکی از ابتدایی ترین تستها جهت بررسی کارآیی کلینیکی این مواد همیشه مورد توجه بوده است. اخیرا در ایران نیز انواعی از گلاس آیونومرهای کانونشنال و رزین مودیفاید در دسترس دندانپزشکان قرار گرفته اند که بنظر می رسد تاکنون تحقیقی در مورد این مواد به انجام نرسیده باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه خصوصیات مکانیکی (استحکام فشاری و خمشی) دو سمان گلاس آیونومر بسته بندی در داخل کشور (Iono Gem LC, Iono Cid – F) بود.مواد و روشها: در این تحقیق تجربی برای اندازه گیری استحکام فشاری این مواد با استفاده از هر ۱۵ نمونه استوانه ای به ابعاد ۶×۴ میلی متر و برای اندازه گیری استحکام خمشی نیز ۱۵ نمونه به ابعاد ۲×۲×۲۵ میلی متر ساخته شد. نمونه های ساخته شده در زمانهای یک ساعت، ۲۴ ساعت و یک هفته بعد از آماده سازی بوسیله یک دستگاه تک محوری اندازه گیری خصوصیات مکانیکی با سرعت ۱ mm/min مورد آزمایش قرار گرفتند.یافته ها: نتایج با استفاده از تست های آماریOne – way ANOVA وScheffe نشان دادند که سمانهای Fuji II و Fuji II LC دارای استحکام فشاری و خمشی بیشتری در مقایسه با سمان های مشابه ایرانی می باشند. در هر حال سمان رزین مودیفاید Fuji II LC از استحکام بیشتری نسبت به بقیه سمان ها برخوردار بود.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده نتیجه گیری شد که احتمالا خصوصیات مکانیکی گلاس آیونومرهای ایرانی به کیفیت مطلوب کلینیکی مانند انواع آزمایش شده خارجی منجر نمی گردد.

کلید واژه: گلاس آیونومر، استحکام فشاری، استحکام خمشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.