بررسی افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری در سیستم های کشاورزی پایدار در سویا (Glycine max L.)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری در سیستم های کشاورزی پایدار در سویا (Glycine max L.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری در سیستم های کشاورزی پایدار در سویا (Glycine max L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری در سیستم های کشاورزی پایدار در سویا (Glycine max L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی افزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری در سیستم های کشاورزی پایدار در سویا (Glycine max L.) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

این بررسی به منظور تعیین بهترین زمان مصرف کود ازت و اثرات متقابل کود – باکتری برای تولید علوفه و دانه بر روی رقم ویلیامز، سویا صورت گرفت. طرح آماری به کار رفته در این تحقیق کرت های خرد شده (Split Plot Design) در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار بود. در این تحقیق عاملA به عنوان تیمار کودی در پنج سطح و عاملB به عنوان تیمار باکتری بود که در دو سطح در نظر گرفته شد. در این پژوهش صفاتی از جمله عملکرد بذر، عملکرد غلاف، شاخص سطح برگ، وزن صد دانه، و شاخص برداشت با اندازه گیری ده نمونه تصادفی از هر کرت یادداشت شدند. نتایج حاصله از آزمایش نشان دادند که تلقیح بذر با باکتری Rhizobium japonicum باعث افزایش رشد گیاه می شود به طوری که اختلاف معنی داری بین رشد تیمارهایی که با باکتری تلقیح شده بودند و تیمارهایی که بذر آنها با باکتری تلقیح نشده بود مشاهده شد. سپس با استفاده از تجزیه واریانس بهترین تیمار برای تولید علوفه و تولید بذر تشخیص داده شد. نتایج آزمایش نشان دادند که اختلاف معنی داری بین تیمارهای کودی از نظر تولید بذر و تولید علوفه وجود دارد، به طوری که میزان تولید علوفه در تیمار کودی دو و میزان تولید بذر در تیمار کودی نسبت به بقیه تیمارها بالاتر است.

کلید واژه: سویا، ریزوبیوم، کشاورزی، پایدار، تجزیه، تحلیل رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.