بررسی مقایسه ای قوام و زمان کارکرد مواد قالب گیری دورالیت (ایرانی) و لورالیت (خارجی)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای قوام و زمان کارکرد مواد قالب گیری دورالیت (ایرانی) و لورالیت (خارجی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای قوام و زمان کارکرد مواد قالب گیری دورالیت (ایرانی) و لورالیت (خارجی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای قوام و زمان کارکرد مواد قالب گیری دورالیت (ایرانی) و لورالیت (خارجی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای قوام و زمان کارکرد مواد قالب گیری دورالیت (ایرانی) و لورالیت (خارجی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه هدف: ماده قالب گیری زینک اکساید اوژنل به دلیل خصوصیات مطلوب آن کاربردهای فراوانی در قالب گیری پروتزهای متحرک و ثبت روابط فکی دارد. در ایران این ماده با نام تجاری دورالیت تولید می گردد. هدف از این مطالعه، بررسی و مقایسه قوام (Consistency) و زمان کارکرد (Working time) این ماده با نمونه خارجی آن لورالیت براساس استاندارد ۱۹۸۱: ۴۲۸۴ انگلستان می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه (تجربی – آزمایشگاهی) از تعداد ۴۰ نمونه استفاده گردید که برای آزمایش قوام از دستگاه تعیین قوام و برای آزمایش زمان کارکرد از دستگاه نفوذسنج کمک گرفته شد. برای اندازه گیری قوام ۰.۵ سانتی متر مکعب از مخلوط هر خمیر قالب گیری بین دو صفحه شیشه ای و زیر یک وزنه ۱۵۰۰ گرمی گذاشته شد. پس از ۱۵ ثانیه توسط کولیس دو قطر عمود بر هم از دیسک حاصل اندازه گیری و میانگین آنها محاسبه گردید. برای اندازه گیری زمان کارکرد، ماده قالب گیری در یک حلقه فلزی به قطر ۳۰ و ارتفاع ۳ میلی متر قرار داده می شد و نوک سوزن دستگاه نفوذسنج در آن گذاشته می شد . این آزمایش در فواصل زمانی ۳۰ ثانیه ای تکرار می گردید تا اینکه ضخامت ماده قالب گیری به ۰.۲۵ برسد. این زمان ثبت می گردید و سپس به کمک یک نمودار زمان-ضخامت زمان گرفتن نهایی ماده محاسبه می گردید. تجزیه و تحلیل آماری نتایج با استفاده از آزمون آماری t-student انجام شد.
یافته ها: بر اساس نتایج حاصل میانگین قوام برای ماده قالب گیری دورالیت ۲ ± ۴۳.۴۷ میلی متر و برای ماده قالب گیری لورالیت ۱±۴۵.۲۲ میلی متر و در محدوده استاندارد ذکر شده محاسبه گردید. میانگین زمان کارکرد برای ماده قالب گیری دورالیت ۲″:۵۰″±۰″:۱۹″ و برای ماده قالب گیری لورالیت ۸″:۳۰″±۰″:۲۰″ و در محدوده استاندارد ذکر شده اندازه گیری گردید. با استفاده از آزمون t-student مشخص گردید که علیرغم وجود تفاوت معنی دار بین میانگین های قوام این دو ماده (P=0.08)، بین میانگینهای زمان کارکرد این دو ماده تفاوت معنی داری وجود دارد (P<0.001).
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که قوام و زمان کارکرد هر دو ماده در محدوده استاندارد انگلستان می باشد. همچنین مشخص گردید که میانگین قوام این دو ماده تفاوت معنی داری با یکدیگر ندارند اما میانگین زمانهای کارکرد این دو ماده با یکدیگر از نظر آماری دارای تفاوت معنی داری می باشد.

کلید واژه: قوام، زمان کارکرد، مواد قالب گیری، زینک اکسایداوژنل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.