مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی :

مقاله ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۹۵ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ویژگی های ژئوشیمی آلی سازند کنگان در میدان پارس جنوبی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سازند کنگان
مقاله پیرولیز راک – اول
مقاله کروماتوگرافی گازی
مقاله کروماتوگرافی گازی
مقاله طیف سنجی جرمی
مقاله سنگ منشا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور ارزیابی ویژگی های ژئوشیمیایی سازند کنگان در چاه B واقع در میدان گازی پارس جنوبی تجزیه های ژئوشیمیایی (تجزیه های مقدماتی و تکمیلی شامل پیرولیز راک – اول، استخراج مواد آلی و تفریق بیتومن، کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی – طیف سنجی جرمی) روی نمونه های تهیه شده از مغزه های حفاری صورت گرفت. نتایج ژئوشیمیایی بر این امر دلالت می کند که نوع کروژن نمونه ها مخلوطی از انواع III و II بوده و بیانگر وجود مواد آلی با منشا دریایی و ورود اندکی مواد آلی با منشا خشکی به این رسوبات است. ماده آلی این نمونه ها، از یک سنگ منشا احتمالی با سنگ شناسی کلاستیک – کربناته تولید و در محیطی با شرایط احیایی – نیمه احیایی نهشته شده اند. در مجموع این نمونه ها پتانسیل هیدروکربنی فقیر تا متوسط و درجه بلوغ شروع پنجره تولید نفت (اواخر دیاژنز – اوایل کاتاژنز) را نشان می دهند. بر اساس تجزیه کروماتوگرافی ستونی، نمونه ها متشکل از هیدروکربن های پارافینیک – نفتنیک و پارافینیک هستند. به نظر می رسد که مقادیر ناچیز هیدروکربن های بررسی شده در سازند کنگان، به صورت برجا تولید شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.