مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو) :

مقاله بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۱۵ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی آلودگی های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شستشو)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبزیجات
مقاله آلودگی های انگلی
مقاله شستشو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور تعیین میزان آلودگی های انگلی سبزیجات و تاثیر فرآیند شستشو در کارگاه بسته بندی، طی مـاه های اردیبهشت تا تیرماه ۱۳۸۶ در شهرستان پاکدشت، استان تهران انجام شد. در این بررسی ۴۰۳ نمونه سبزی از نوع تره، جعفری، اسفناج، شوید و شاهی از ۳۷ مزرعه ی کشت سبزی قبل از شستشو مورد آزمایش قرار گرفت و ۲۵۰ نمونه سبزی از همان انواع پس از فرآیند شستشو در کارگاه سبزی از نظر آلودگی های انگلی، به روش رسوبی زمانی و ادامه ی عمل با روش تغلیظ به کمک سانتریفوژ و شناور ساختن مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند.یافتـه های این مطالعه نشان داد که از ۴۰۳ نمونه سبزی مراکز کشت شهرستـان پاکدشت ۹ مورد (۲۲%) آلوده به انگل های انسانـی بودند شامـل ۴ مورد تخم آسکاریـس (۱%) در تره، ۴ مورد تخم تنیا (۱%) در جعفری و ۱ مورد تخم تریکوسترونژیلوس (۰۲%) در اسفناج بود و جز این موارد، آلودگی انگلـی انسانـی دیگری مشاهده نشد. در نمونـه های مورد بررسـی میزان بالایی از عوامـل گیـاهـی (۵۲ مورد) و انـواع نماتودهــای آزاد (۶۲ مورد)، حشـرات (۴۲ مورد)، کنه و مایت (۴ مورد) مشاهده شد ولی نتایج آزمایشگاهی بر روی نمونه های شستشو و فرآیند شده نشان داد که بسیاری از این عوامل به طور کامل حذف یا به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یافتند. با توجه به این که در کارگاه های فرآوری و بسته بندی سبزی ها حذف آلودگی های انگلـی، عوامل گیاهـی، انواع نماتودهـای خاک زی و حشرات، از راه شستشو امکان پذیر است لذا ترویـج فرهنگ مصرف صحیـح و بهداشتی سبزیجات بـه صورت آمـاده ی مصرف و بسـته بندی شده توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.