مطالعه عوامل موثر بر کاهش عملکرد گندم در منطقه ورامین


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه عوامل موثر بر کاهش عملکرد گندم در منطقه ورامین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه عوامل موثر بر کاهش عملکرد گندم در منطقه ورامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه عوامل موثر بر کاهش عملکرد گندم در منطقه ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه عوامل موثر بر کاهش عملکرد گندم در منطقه ورامین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از مشکلات اساسی تولید گیاهان زراعی در کشور ما اختلاف بین عملکرد واقعی کشاورزان و عملکرد قابل حصول یا همان خلاء عملکرد می باشد. به منظور بررسی عوامل مدیریتی موثر بر کاهش عملکرد گندم درشهرستان ورامین، آزمایشیبه صورت میدانی در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ در مزارع منطقه صورت گرفت. در این تحقیق با استفاده از رگرسیون گام به گام سهم کلیه عوامل مدیریتی که ممکن است درکاهش عملکرد نقش داشته باشد بررس ی شده و در نها یت مدل ها یرگرسیونی مربوط به آنها تعیین شده و با استفاده از این مدلها سهم هر یک از محدود یت ها در کاهش عملکرد معلوم گردید. نتایج همبستگی بین عوامل مختلف نشان داد عملکرد دانه با مقادیر نیتروژن در موقع کاشت، کل نیتروژن مصرفی در طول دوره رشد، سطح زیر کشت و تاریخ برداشت همبستگی مثبت و معنی داری در سطح احتمال ی ک درصد دارد. با توجه به مقادیر عملکرد گندم ثبت شده، میانگین عملکرد واقعی دانه گندم ۴۳۴۰ کیلوگرم در هکتار به دست آمد و عوامل موثر بر کاهش عملکرد در این منطقه شامل سطح زیر کشت ( حدود ۴۴ درصد)، تاریخ برداشت (حدود ۱۳ درصد)، میزان کل نیتروژن مصرفی (۵ درصد) و طول فارو (۴ درصد) تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.