ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد رودهدرها بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد رودهدرها بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد رودهدرها بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد رودهدرها بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد رودهدرها بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ماشینهای بازویی حفر تونل )رودهدرها( از آن دسته از ماشینهایی میباشند که قابلیت و انعطافپذیری بینظیری در حفاری مکانیکی تشکیلات سنگی نرم تا مقاومت متوسط را دارا میباشند، از این رو به طور گسترده در معدنکاری زیرزمینی و تونلسازیمورد استفاده قرار میگیرند. ارزیابی و پیشبینی عملکرد رودهدرها عاملی بسیار مهم در کاربرد موفقیت آمیز آنها محسوب میشود. هدف اصلی این مقاله، ارایه مدلی برای پیشبینی عملکرد ماشینهای رودهدر بر اساس نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده ازپارامترهای مقاومت کششی، مقاومت فشاری تکمحوری سنگ بکر، شاخص کیفیت سنگ و زاویه بین امتداد تونل و صفحات ناپیوستگیها انجام شده است. برای این منظور دادههای معدن زغالسنگ طبس، از یک بانک اطلاعاتی جامع با قابلیت اعتماد بالا ازعملکرد رودهدرها و خصوصیات ژیومکانیکی تشکیلات سنگی مورد حفاری در تحلیل و بررسی دقیق مورد استفاده قرار گرفته است.پیشبینی نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه با استفاده از مدلسازی ماشین بردار پشتیبان به عنوان یک روش هوشمند مصنوعی در حل مسایل رگرسیون و طبقهبندی انجام شده است. نتایج مدلسازی نشان میدهد که ارتباط بسیار خوبی بین نرخ حفاری آنی و انرژی ویژه مجموعه آموزش و متغیرهای سازنده مدل با مربع ضریب همبستگی۰/۹۹ وجود دارد. همچنین مقدار مربع ضریب همبستگی برای دادههای مجموعه آزمون برابر۰/۹۹ بدست آمد که نشاندهنده توانایی بالای مدل در پیشبینی نمونههای خارج از آن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.