مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال :

مقاله بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۵۴۲ تا ۵۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی بروز پروتئین مهار کننده تومور P33 در بافت های سالم و سرطانی کولورکتال
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله ایمونوهیستوشیمی
مقاله ژن مهار کننده تومور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه P33 :یک پروتئین مهار کننده تومور است که در کنترل رشد سلولی و آپوپتوز فعالیت دارد. مهار بیان این پروتئین مرتبط با کاهش کنترل رشد سلولی است. سرطان کولورکتال دومین سرطان رایج در جهان است. تشخیص بیماری در مراحل اولیه می تواند میزان مرگ و میر ناشی از آن را کاهش دهد. برای بررسی نقش P33 در پاتوژنز سرطان کولورکتال، بیان این پروتئین را در بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال توسط روش ایمونوهیستوشیمی بررسی نمودیم.
روش ها: در این مطالعه از ۷۰ نمونه سرطانی کولورکتال و ۷۰ نمونه از بافت سالم مجاور همان نمونه ها استفاده شد. بیان پروتئین P33 با روش ایمونوهیستوشیمی بررسی شد. تعداد سلول های رنگ آمیزی شده با استفاده از میکروسکوپ نوری و نرم افزارMotic Advanced Plus 2 مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: پروتئین P33 در تمامی نمونه ها بیان شده بود و به طور عمده در هسته سلول های اپی تلیال متمرکز بود. بیان این پروتئین در بافت های سرطانی در مقایسه با بافت های سالم مجاور به طور معنی داری کاهش یافته بود.(p=0.02)
نتیجه گیری: بیان پروتئین P33 در نمونه های سرطانی به طور مشخصی نسبت به نمونه های سالم کمتر بود. این مطالعه نشان داد که بیان پروتئین P33 ممکن است با پاتوژنز سرطان کولورکتال ارتباط داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.