مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی :

مقاله تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۸۱ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: تحلیل سری های زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سری زمانی
مقاله الکتروکاردیوگرام
مقاله فیبریلاسیون دهلیزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: فیبریلاسیون دهلیزی یکی از شایع ترین بی نظمی های قلبی است. روش های آماری و تحلیل داده انجام گرفته در این بیماری، در اکثر مواقع بر روی الکتروگرام های درون دهلیزی بوده است؛ درحالیکه بررسی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بررسی و تشخیص این بیماری بسیار شایع تر است. هدف از مطالعه حاضر بررسی اختلالات سیگنالی قلب در بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی با استفاده از الکتروکاردیوگرام سطحی ۱۲ لیدی می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه الکتروکاردیوگرام ۱۲ لیدی ۵ بیمار بزرگسال مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و یک فرد سالم به مدت ۲۵ دقیقه بررسی و رفتار قلب و ارتباط بخش های مختلف آن در بیماران با قلب سالم مقایسه گردید. در تحلیل دامنه زمان و تحلیل دامنه فرکانس از روش تحلیل سری های زمانی استفاده گردید.
یافته ها: هم در بیماران و هم در فرد سالم، لیدهای
I و II و III، لیدهای aVF، aVL و aVR، لیدهای سینه ای سمت راست (V1، V2 و V3) و لیدهای سینه ای سمت چپ (V4، V5 و V6) با یکدیگر همبستگی داشتند. همبستگی لیدهای I، II و III ارتباطی با بیماری AF نداشت؛ در حالیکه، همبستگی بین لیدهای aVR، aVF و aVL در بیماران کاهش داشت. بر اساس مطالعه حاضر بیشترین اختلالات در بیماران، در لیدهای سینه ای و بخصوص لیدهای سینه ای V1، V2 وV3 مشاهده گردید. نتایج مطالعه همچنین نشان داد که لیدهای سمت راست در بیماران به شدت از سوی لیدهای سمت چپ تحریک می شوند.
نتیجه گیری: به طور کلی این مطالعه نشان داد که هر دو نظریه کانونی و بازگشتی را همزمان می توان در توضیح رفتار الکتریکی قلب در بیماری
AF را پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.