شبیه سازی بارش – رواناب شهری با استفاده از مدل هیدروگراف واحد لحظه ای ژیومورفوکلیماتیک (GCIUH) (مطالعه موردی: شهرک امام علی (ع) شهر مشهد)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی بارش – رواناب شهری با استفاده از مدل هیدروگراف واحد لحظه ای ژیومورفوکلیماتیک (GCIUH) (مطالعه موردی: شهرک امام علی (ع) شهر مشهد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی بارش – رواناب شهری با استفاده از مدل هیدروگراف واحد لحظه ای ژیومورفوکلیماتیک (GCIUH) (مطالعه موردی: شهرک امام علی (ع) شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی بارش – رواناب شهری با استفاده از مدل هیدروگراف واحد لحظه ای ژیومورفوکلیماتیک (GCIUH) (مطالعه موردی: شهرک امام علی (ع) شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی بارش – رواناب شهری با استفاده از مدل هیدروگراف واحد لحظه ای ژیومورفوکلیماتیک (GCIUH) (مطالعه موردی: شهرک امام علی (ع) شهر مشهد) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

گسترش مداوم حوضه های شهری باعث افزایش اهمیت مشکلات مربوط به مدیریت منابع آب شهری مانند کنترل سیل و آبگرفتگیشده است. بنابراین تعیین پاسخ های هیدرولوژیک حوضه های شهری برای مدیریت رواناب، اهمیت فراوانی دارد. برای این منظورمی توان درصد کارایی مدل منطبق با تیوری های علمی تشریح کننده پدیده های هیدرولوژیک و ژیومورفولوژیک را با مقایسهخروجی این روشها با داده های هیدرولوژیکی اندازه گیری شده تعیین کرد. در این بررسی از مدل هیدروگراف واحد لحظه ایژیومورفوکلیماتیک (GCIUH)، برای تعیین شکل و ابعاد هیدروگراف خروجی از حوضه شهری شهرک امام علی (ع) شهر مشهد استفاده شد. برای مقایسه مقادیر شبیه سازی شده و مشاهداتی از سه واقعه که در خروجی حوضه اندازه گیری شده بود استفاده گردید. مقدار کارایی مدل با استفاده از روش میانگین توان دوم خطا (MSE) بررسی شد. نتایج نشان داد مدل GCIUH با ضریب همبستگی ۰/۵، ۰/۸۴ و ۰/۹۴ به ترتیب برای واقعه اول، دوم و سوم بیشترین همبستگی بین مقادیر مشاهده ای و شبیه سازی شده را دارد. در نتیجه می توان از مدل GCIUH برای پیش بینی و مدیریت رواناب شهری در منطقه مورد مطالعه استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.