مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران :

مقاله بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در ژنتیک در هزاره سوم از صفحه ۱۹۵۷ تا ۱۹۶۱ منتشر شده است.
نام: بررسی ژنتیکی پلی مورفیسم Beta – Fibrinogen – 455 G/A به عنوان عامل ایجاد بیماری های قلبی – عروقی در جمعیت ایران
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترومبوز وریدی
مقاله پلی مرفیسم ژنی
مقاله فیبرینوژن
مقاله فرکانس ژنی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی، ۲۰۸ فرد بدون علایم بالینی بیماری های قلبی – عروقی و سابقه ترومبوز وریدی، از نقاط مختلف ایران با نژادهای متفاوت، مطالعه شدند. جهت ارزیابی توزیع پلی مورفیسم – Fibrinogen – 455G/A، یکی از عوامل ژنتیکی ایجاد بیماری های قلبی عروقی در جمعیت ایران، از روش هیبریدیزاسیون معکوس برای تشخیص سریع و دقیق استفاده شد. اساس آزمون روش Multiplex PCR و هیبریدیزاسیون بر روی نوار آزمون است. این نوار شامل خطوط موازی حاوی پروب های الیگونوکلئوتیدی خاص آللی است. شیوع جهش FGB – 455 G/A در جمعیت مورد بررسی ۰۲۲ بود که با آمارهای گزارش شده از اروپا برابری می کند، اما بیشتر از فرکانس های گزارش شده از کشورهای منطقه آسیاست. در این مطالعه، نحوه توزیع آلل جهش یافته FGB – 455 G/A در نژادهای مختلف جمعیت ایران بررسی شده و نتایج آن با مطالعات صورت گرفته مقایسه شده است. پژوهش اخیر تنها مطالعه ای است که تاکنون بر روی پلی مورفیسم ژنی FGB – 455 G/A در ایران انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.