مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته :

مقاله بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۳ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی ایزوتوپ های هیدروژن، اکسیژن و گوگرد در منطقه کانساری موته
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانسار طلا
مقاله موته
مقاله پیریت
مقاله ایزوتوپ های پایدار
مقاله زون سنندج سیرجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ناحیه طلای موته در هفتاد کیلومتری شمال گلپایگان در زون دگرگون سنندج – سیرجان در کمربند ساختاری زاگرس قرار گرفته است. بررسی های مختلف زمین شناسی انجام شده در منطقه، همگی گویای آنند که منطقه موته دستخوش چند فاز کوهزایی شده است. کانه زایی طلا در کمپلکس دگرگونی که بیشتر شامل شیست سبز، سنگ های آتشفشانی دگرگون و گنایس ها هستند رخ داده است. زون های برشی میزبان کانه زایی طلا هستند، و دگرسانی های شدید در راستای گسل های نرمال رخ داده است. پاراژنزهای طلا شامل پیریت، کالکوپیریت، پیروتیت و کانی های ثانویه هستند. سه نسل متفاوت پیریت در منطقه شناخته شده اند. هدف این مقاله بررسی و تعیین خاستگاه شاره های کانه زا در این ناحیه است. به این منظور ۱۵ نمونه برای بررسی ایزوتوپ های پایدار هیدروژن، اکسیژن، و گوگرد انتخاب شدند. مقادیر ۱۲۴ در هزار و ۴۲ در هزار به ترتیب برای میانگین ایزوتوپ های ۱۸O و D از کانی های کانسار طلای موته به دست آمدند. میانگین محاسبه شده برای رگچه های کوارتزی این کانسار ۷۷۵ در هزار است و نشان دهنده آنست که سنگ های میزبان دگرگون، مهمترین خاستگاه، شاره ها و کانه زایی طلا در منطقه موته هستند. کانه زایی طلا در ارتباط نزدیک با شدت دگرسانی گرمابی در راستای زون های برشی است. هرچند مشاهدات ما نشان می دهد که مشخصات کانه زایی طلا در منطقه مورد مطالعه به فعالیت های آذرین نیز وابسته اند. میزان (CDT) S۳۴ اندازه گیری شده در پنج نمونه از پیریت ها مقادیر +۲۲، +۶۶، +۹۱، +۱۳۹ و +۱۶۹ را نشان می دهند و چنین به نظر می رسد که از نظر ایزوتوپی خاستگاه گوگردها یکنواخت نبوده است. مقادیر متفاوت S۳۴ در موته گویای آنند که بخش گسترده ای از این سولفیدها به وسیله شاره هایی که گوگرد آنها مشتق شده از سنگ میزبان دگرگون است، شکل گرفته اند، و بخش کمتری با گرمابی هایی که خاستگاه ماگمایی دارند به وجود آمده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.