مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان :

مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در دانش زیستی ایران از صفحه ۹ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، به عنوان نشانگر زیستی فلزات سنگین (نیکل، وانادیوم و کبالت) در منطقه بهرگان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم سوپراکسید دیسموتاز
مقاله نشانگر زیستی
مقاله فلزات سنگین
مقاله منطقه بهرگان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قدمت بررسی تجمع فلزات در بافت آبزیان و اثبات تاثیر آن ها بر اکوسیستم، به چند صده می رسد، ولی در چند دهه اخیر، مطالعات بر روی ارتباط آنزیم ها با فلزات سنگین، حس کنجکاوی پژوهشگران را افزایش داده است. برخی آلاینده های آلی و غیرآلی، سبب تنش های اکسایشی در ارگانیسم های آبزی می شوند. از این رو، شاخص های زیستی (بیو اندیکاتورها) مانند برخی از گروههای دوکفه ای ها، ماهی ها و بارناکل ها جهت تعیین مناطق آلوده ابزار مفیدی هستند که از طریق آن ها می توان میزان مواد آلاینده وارد شده به بدن آبزیان و محیط های آلوده را بررسی کرد. از سوی دیگر، در سکو های نفتی به دلیل نشر مواد هیدروکربوری که فلزات سنگین به وفور یافت می شود و محیط مناسبی برای ارزیابی رابطه بین آنزیم ها و فلزات است. بر این اساس، تغییرات سطح آنزیم سوپراکسیدیسموتاز در بارناکل به عنوان نشانگر زیستی، انتخاب و در ۸ ایستگاه منطقه نفتی بهرگان، همراه با نمونه های آب دریا جهت اندازه گیری نیکل، وانادیوم و کبالت جمع آوری گردید. فلزات سنگین در نمونه های بافت بارناکل، به ترتیب میانگین ۰۴ ppm (نیکل)، ۰۲ ppm (کبالت) و ۰۲ ppm (وانادیوم) را نشان دادند. همچنین آنالیز فلزات به روش جذب اتمی صورت گرفت. بر اساس نرم افزار SPSS نتایج آزمایش ها نشان داد که ضریب همبستگی بین آنزیم سوپراکسید دیسموتاز و فلزات وانادیوم، نیکل و کبالت در آب به ترتیب ۰۴۳، ۰۵۰ و ۰۵۶ و در بافت به ترتیب -۰۱۹، -۰۱۵ و -۰۰۶ است که توسط کیت مربوطه سنجش گردید. در میان پارامترهای محیطی و مواد مغذی، فقط پارامتر TDS همبستگی معنی دار مثبت نشان داد .(r=0.775)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.