مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما :

مقاله اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۳۵۷ تا ۳۶۷ منتشر شده است.
نام: اثر دما، رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرشاخه خرما
مقاله بخار آب تحت فشار
مقاله کربوهیدرات های محلول در آب
مقاله ترکیبات فنلی قابل استخراج
مقاله تجزیه پذیری
مقاله تولید گاز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق در سال ۱۳۸۵ با هدف بررسی اثر عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ارزش غذایی سرشاخه خرما تحت شرایط کنتـرل شده از نظر رطوبت (۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد)، زمان عمل آوری (۱۲۰، ۱۸۰، ۲۴۰، ۳۰۰ و ۳۶۰ ثانیه) و فشار بخار (۲۰ اتمسفر) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل ۵×۴ درسه تکرار برای هر تیمار در موسسه تحقیقات علوم دامـی کشور به انجام رسید. تاثیر عوامل رطوبت و زمان عمل آوری و نیز اثر متقابل آن ها بر کلیه ترکیبات شیمیایی دیواره سلولی، تولیدگاز پس از ۲۴ ساعت انکوباسیون و درصد تجزیه پذیری پس از ۴۸ ساعت انکوباسیون معنی دار بود (P<0.05). از بین اجزای دیواره سلولی، تغییرات لیگنین بارزتر بوده و بطور معنی داری از ۱۲ درصد در نمونه شاهد، به ۲۵۸۰ درصد در نمونه عمل آوری شده تحت شرایط ۳۰ درصد رطوبت و ۳۰۰ ثانیه زمان عمل آوری افزایش پیدا کرد. مقدار قند محلول نیز از ۴۵۸ درصد در تیمار شاهد به ۸۰۵ درصد در نمونه حاوی ۵۰ درصد رطوبت و عمل آوری شده به مدت ۲۴۰ ثانیه افزایش یافت. اما با طولانی شدن زمان عمل آوری، کاهش معنی داری در غلظت قندهای محلول مشاهده گردید. کل ترکیبات فنلی قابل استخراج، افزایش معنی داری داشت و از ۳۶۱ در نمونه شاهد، به ۵۹۹ درصد در نمونه عمل آوری شده در شرایط ۴۰ درصد رطوبت و ۳۰۰ ثانیه زمان عمل آوری افزایش پیدا کرد. افزایش شدت عمل آوری، کاهش ماده خشک را نیز به همراه داشت، به طوری که بیشترین کاهش ماده خشک در نمونه عمل آوری شده تحت شرایط ۳۶۰ – ۳۰ (زمان عمل آوری – رطوبت) به میزان ۱۴۴۰ درصد بود. دیواره سلولی بر اثر عمل آوری بخار، کاهش یافت، هر چند که در برخی تیمارها افزایش معنی دار آن با شدت یافتن شرایط عمل آوری مشاهده گردید. دیواره سلولی فاقد همی سلولز به طور معنی داری در مقایسه با تیمار شاهد افزایش پیدا کرد. در بخش آزمایش های بیولوژیکی، تجزیه پذیری کلیه نمونه های عمل آوری شده بیشتر از شاهد بود و افت شستشو از ۲۳۴۳ درصد در نمونه شاهد، به ۳۴ درصد در نمونه عمل آوری شده تحت شرایط ۳۰۰-۳۰ (زمان عمل آوری – رطوبت) افزایش پیدا کرد. از بین ۲۱ تیمار مورد مطالعه، تیمار ۱۸۰-۴۰ (زمان عمل آوری – رطوبت) دارای بیشترین میزان تولید گاز بود و به عنوان تیمار برتر انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.