مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی :

مقاله معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانش زیستی ایران از صفحه ۴۷ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: معرفی جامعه های گیاهی شمال بخش امن منطقه حفاظت شده میاندشت در استان خراسان شمالی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جامعه گیاهی
مقاله اکوفیتوسوسیولوژی
مقاله خراسان شمالی
مقاله میاندشت
مقاله آنافیتو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه حفاظت شده میاندشت به وسعت ۸۴۴۳۵ هکتار و با میانگین بارندگی سالانه ۲۵۰ میلی متر در غرب استان خراسان شمالی در ۱۰ کیلومتری شرق جاجرم واقع شده است. این منطقه در تقسیم بندی های اقلیمی در زمره اقلیم های خشک قرار می گیرد. این پژوهش در سال های ۱۳۸۶ – ۱۳۸۲ با هدف بررسی جامعه های گیاهی این منطقه صورت گرفت. بدین منظور از روش اکوفیتوسوسیولوژی استفاده شد که در آن علاوه بر معیارهای فیزیونومیک و فلوریستیک، معیار اکولوژیک نیز در تشخیص محیط های آندوژن مورد توجه است. عوامل اکولوژی مورد بررسی در هریک از قطعات نمونه، شامل ارتفاع از سطح دریا، میزان و جهت شیب، pH، EC، OC و بافت خاک بود. در نهایت شرایط اکولوژیکی زیستگاه هریک از هم آرایه های شناسایی شده تعیین گردید. تجزیه و تحلیل به روش AFC و CAH ، با استفاده از نرم افزار آنافیتو صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده های مربوط به ۱۹۶ گونه گیاهی جمع آوری شده از منطقه و ۱۹۵ قطعه نمونه، منجر به تفکیک ۳۳ جامعه و ۲ زیر جامعه گردید مهم ترین جامعه ها از نظر وسعت پراکنش در منطقه، جامعه های Ephedretum sarcocarpae، Artemisietum sieberi، Caricetum physodis و Halimocnemidetum piliferae و Stipagrostietum plumosae بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.