مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست :

مقاله بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۳۰۳ تا ۳۱۶ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی مصرف نیتروژن و فسفر در زراعت پایدار ذرت با استفاده از میکوریزا و ورمی کمپوست
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله میکوریزا
مقاله ورمی کمپوست
مقاله عملکرد
مقاله کودهای بیولوژیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به جهت بررسی اثر میکوریز و ورمی کمپوست به عنوان عوامل بیولوژیک در مقایسه با کود شیمیایی نیتروژن و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در شرایط کنترل شده خاک در سال ۱۳۸۸ طراحی و اجرا شد. تیمارها عبارت بود از مصرف کود شیمیایی (F) در سه سطح از منابع کود، اوره، سوپر فسفات ترپیل و پتاسیم شامل: F0 (ازت ۰، فسفر ۰، پتاس ۰ kg/ha) و F1 (ازت ۷۰، فسفر ۵۰، پتاس ۳۰ kg/ha) و F2 (ازت ۱۵۰، فسفر ۱۰۰ و پتاس ۵۰ kg/ha)، تیمار ورمی کمپوست در دو سطح (مصرف V1 و عدم مصرف V0) و تیمار میکوریز در دو سطح (مصرف M1 و عدم مصرف M0) (جمعیت ۱۰۵ گرم/ اسپور). نتایج آنالیز واریانس نشان داد برهمکنش سطوح مختلف ورمی کمپوست، کود شیمیایی و میکوریزا بر عملکرد دانه در سطح %۱ معنی دار بوده و بر تعداد دانه و وزن ۱۰۰۰ دانه تفاوت معنی داری را نشان نمی دهد. مقایسه میانگین برهمکنش سطوح مختلف ورمی کمپوست، میکوریز و کود شیمیایی تفاوت معنی داری را بر عملکرد دانه نشان داد. به طوری که تیمارهای V۱F۰M۱ و V۱F۱M۱ به ترتیب با میانگین ۱۱۹۳۳ و ۱۱۳۰۰ گرم در بوته بالاترین میزان عملکرد دانه را نسبت به تیمار V۱F۲M۱ با میانگین ۱۰۶۳۳ گرم در بوته را داشته است. و تیمار V۱F۰M۰ با میانگین ۸۷۰۰ گرم در بوته کمترین میزان عملکرد دانه را داشته است. مقایسه میانگین برهمکنش ورمی کمپوست، سطوح کودی و میکوریزا تفاوت معنی داری را بر وزن ۱۰۰۰ دانه نشان داد که تیمار V۱F۰M۱ با میانگین ۱۶۸۳۳ گرم در بوته بالاترین وزن ۱۰۰۰ دانه را داشته است و تیمار V۱F۱M۱ با میانگین ۱۳۴۶۷ گرم در بوته کمترین وزن ۱۰۰۰ دانه را داشته است. میکوریز و ورمی کمپوست در سطوح پایین مصرف کودشیمیایی توانستند موجب افزایش عملکرد و اجزای عملکرد دانه شوند. اما در سطوح بالای مصرف کود شیمیایی فعالیت آنها مختل گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.