مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن :

مقاله مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۲۱۳ تا ۲۲۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زیره سبز
مقاله نیتروژن
مقاله شاخص برداشت
مقاله عملکرد دانه
مقاله اسانس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد بذر، اجزای عملکرد و اسانس بذور محلی زیره سبز ایرانی، آزمایشی در سال زراعی۸۴ – ۸۵ در مزرعه تحقیقاتی مرکز آموزش کشاورزی قزوین اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده، کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار بود. تیمارهای مقادیر نیتروژن ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار معادل ۶۵، ۱۳۰، ۱۹۵ و ۲۶۰ کیلوگرم اوره در هکتار در کرت های اصلی و بذر توده ای محلی زیره سبز تهیه شده از اسفراین، بجنورد و سبزوار درکرت های فرعی قرار داده شدند. نتایج نشان داد که با کاربرد ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار بالاترین عملکرد دانه به میزان ۸۰۱ کیلوگرم در هکتار، عملکرد اسانس به میزان ۱۶۹۹ کیلوگرم در هکتار، ارتفاع بوته ۱۹۵۹ سانتی متر و تعداد دانه در متر مربع ۱۹۴۰۰ عدد به دست آمد. بیشترین تعداد شاخه فرعی در بوته با متوسط ۲۷۹ شاخه مربوط به تیمار ۹۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار بود. در حالی که بالاترین شاخص برداشت به میزان ۴۵۰۸ درصد به تیمار مصرف ۳۰ کیلوگرم نیتروژن درهکتار تعلق داشت. بذر محلی اسفراین با عملکرد دانه ۷۶۵۶ کیلوگرم در هکتار، شاخص برداشت ۴۵۲۵ درصد و ۲۵۲ درصد اسانس بیشترین شاخص ها را در بین سایر بذور محلی دارا بود. بالاترین ارتفاع بوته ۱۹۳۶ سانتی متر مربوط به بذر محلی سبزوار و بیشترین عملکرد بیولوژیک مربوط به بذر محلی بجنورد بود. بذر محلی اسفراین با کاربرد ۹۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن با تولید ۸۲۸ و ۲۰۳ کیلوگرم در هکتار به ترتیب عملکرد میوه و اسانس مناسب ترین تیمار آزمایشی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.