مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان :

مقاله بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۲۴۵ تا ۲۵۴ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله واکسیناسیون
مقاله عوارض واکسیناسیون
مقاله کودکان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: ایمنی زایی توسط واکسن موفقیت چشم گیر و مقرون به صرفه ای را در پیش گیری از بیماری های عفونی به دست آورده است. هر چند واکسن های مورد استفاده کنونی بسیار اثر بخش هستند و عوارض جانبی آن ها ناچیز است، هیچ واکسنی عاری از عوارض جانبی نیست. بروز واکنش نامطلوب متعاقب ایمن سازی با نگران کردن مردم، ممکن است سبب انصراف آن ها از ایمن سازی بعدی کودکان شود. هدف این مطالعه، بررسی میزان بروز عوارض ناشی از واکسیناسیون رایج کشوری در کودکان و نوزادان شهر سمنان بود.
مواد و روش ها: در یک مطالعه طولی (آینده نگر)، کلیه کودکانی که در ۱۱ مرکز انجام واکسیناسیون در فاصله زمانی آغاز مهرماه ۱۳۸۵ تا پایان اسفند ماه ۱۳۸۵ واکسینه شدند مورد مطالعه قرار گرفتند. پرسش نامه ای شامل مشخصات دریافت کننده واکسن، نوع واکسن، وزن هنگام تولد، نوع تغذیه و ۴۶ عارضه واکسیناسیون تعبیه شده بود. این پرسش نامه ها در بدو تولد،۱۲ ،۱۸ ،۶ ،۴ ، ۲ ماهگی تکمیل شد.
یافته ها: ۵۷۷۶ کودک مورد بررسی قرار گرفتند. ۲۹ درصد از کودکان حداقل یک عارضه ناشی از واکسیناسیون را بروز دادند. شایع ترین عارضه های واکسیناسیون به ترتیب عبارت بود از: تب(%۲۴) ، درد محل تزریق (%۳۶)، تورم (%۲۴)، نقاط قرمز رنگ محل تزریق (%۲۱)، برجستگی سفت در محل تزریق (%۲۱)، زخم محل تزریق (%۱۹). میزان بروز سایر عوارض زیر %۱ بود. خطرناک ترین عارضه ناشی از واکسن، آنسفالیت و ۲ مورد تب و تشنج بودند. بیش ترین موارد بستری، ناشی از عارضه واکسن MMR بود. در نهایت در هر نوبت واکسیناسیون، از هر ۴ کودک ۱ کودک حداقل یک عارضه ناشی از واکسیناسیون را بروز می دهد که عمده ترین آن تب بود.
نتیجه گیری: به طور کلی، واکسیناسیون رایج کشوری که علیه ۹ بیماری عفونی واگیر انجام می پذیرد از عوارض پایینی برخوردار است. این عوارض عمدتا خفیف و گذرا است و بخش عمده ای حتی بدون نیاز به درمان دارویی برطرف می شوند. البته در این میان، ممکن است عوارض نادر و خطرناکی مانند تشنج و آنسفالیت رخ دهد. از این رو، یک برنامه دقیق پیگیری و ثبت گزارش عوارض ایمن سازی الزامی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.