مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی :
مقاله ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در صنایع چوب و کاغذ ایران از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی رفتار و روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده با روش گرمآبی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیمار گرمآبی
مقاله تخته فیبر نیمه سنگین (MDF)
مقاله روند جذب آب و واکشیدگی ضخامت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش، رفتار جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته فیبر نیمه سنگین (MDF) ساخته شده از الیاف تیمار شده به روش گرمآبی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور الیاف در درون آب و در سه سطح دمای ۱۲۰، ۱۵۰ و ۱۸۰ درجه سلسیوس و مدت زمان تیمار در سه سطح ماندگاری ۰، ۳۰ و ۹۰ دقیقه در رآکتور ویژه اصلاح چوب و مواد لیگنوسلولزی تیمار شدند. تخته های آزمونی با تراکم پایه ۰۷ گرم بر سانتی متر مکعب و با چسب اوره فرم آلدهید (۱۰% بر پایه وزن خشک الیاف) و با بهره گیری از پرس گرم (با دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس)، تحت فشار پرس ۳۰ بار و به مدت ۵ دقیقه ساخته شدند. سپس از تخته ها، نمونه های آزمونی به ابعاد ۱۰×۲۰×۲۰ میلی متر تهیه و پس از خشک شدن در اون و توزین، در آب غوطه ور شدند و رفتار و روند جذب آب همراه با رفتار و روند واکشیدگی ضخامت تعیین شدند.
نتایج نشان دادند که با افزایش دمای تیمار (به جز نمونه های تیمار شده در دمای ۱۲۰ درجه سلسیوس)، میزان جذب آب و واکشیدگی تخته ها به طور قابل توجهی کاهش می یابند؛ در حالی که در یک سطح دمایی مشخص، افزایش زمان ماندگاری تاثیر قابل توجهی بر جذب آب ندارد؛ ولی افزایش دما تاثیرگذارتر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.