فایل درباره انواع نان و اهمیت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل درباره انواع نان و اهمیت نان دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل درباره انواع نان و اهمیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل درباره انواع نان و اهمیت نان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل درباره انواع نان و اهمیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل درباره انواع نان و اهمیت نان :

فایل درباره انواع نان و اهمیت نان در ۳۴ صفحه ورد قابل ویرایش

فایل درباره انواع نان و اهمیت نان
فهرست

مقدمه

نان و اهمیت آن

فرایند تهیه‌ی نان

انواع نان در ایران

اثرات مخرب جوش‌شیرین در بدن انسان

مضرات جوش‌شیرین در بدن انسان

دلایل ایجاد ضایعات نان

چرا نان بیات می‌شود؟

آداب نان

کیفر توهین به نان

منابع

مقدمه

«الحمدلله الذی خلق لنا الخبز»

«سپاس خدایی را که نان را برای ما آفرید»

ابر و باد ومه و خورشید و فلک در کارند

تا تو نانی بدست آری و به غفلت نخوری

به یقین، نان یکی از بزرگترین موهبت‌ها و برکاتی است که خداوند عزیز و رزاق به بندگان خود، عطا نموده است.

دست قدرتمند الهی، بی هیچ نقصان و قصوری تمام شرایط را برای ایجاد و پرورش این نعمت بزرگ فراهم نموده است و زبان ستایش و شکر انسان را با هر ذوق و سلیقه و میزان درکی، باز و گویا کرده است.

اما ظاهراً آنچه به عنوان مهم‌ترین عامل دربه ثمر نشاندن این همه تلاش و تدبیر الهی مطرح است، همان دقت و ظرافتی است که بشر در تهیه‌ی محصولی به نام «نان» به کار می‌برد و با بهره‌برداری از اندیشه‌های ناب و ابتکارات گرانقدر، نیز با به کارگیری پیشرفته‌ترین تجهیزات و فن‌آوری بر جلوه‌های ویژه این نعمت ارزشمند الهی افزوده و از اسراف آن جلوگیری نماید.

به منظور ترویج استفاده‌ی بهینه از نان به عنوان یکی از بزرگترین نعم الهی مجموعه‌ای را تحت عنوان «نان» به شیفتگان و مشتاقان فرهنگ ناب اسلامی تقدیم می‌نماییم.

امید آنکه خداوند بزرگ، توفیق شکرگزاری عملی و حقیقی از نعمت‌های خود را به ما ارزانی دارد.

«فرایند تهیه‌ی نان»

ماده‌ی اولیه‌ی نان «گندم» می‌باشد. از میزان خاکستر موجود در آرد گندم، آردها را طبقه‌بندی می‌کنند.

هر چه خاکستر آرد کمتر باشد آرد مرغوب‌تر است و هرچه پروتئین آرد گندم بالاتر باشد آرد قوی‌تر می‌باشد.

نان از مخلوط کردن آرد، آب، نمک، مخمر با خمیرترش پس از طی مراحل آماده‌سازی خمیر، فرایند تخمیر و پخت به وجود می‌آید.

بهترین نان آن است که طبق اصول قدیم تهیه گردد و مواد محافظ نداشته باشد (چیزی برای حفاظت آرد و اینکه زود فاسد نشود به آرد اضافه نکرده باشند) و زیاد سفید نباشد.

ورآمدن خمیرنان با خمیر مایه[۱] باید باشد نه با جوش‌شیرین. هم اکنون بهترین نان دنیا، نان‌های ایرانی است که حرارت به همه‌ی جای آن می‌رسد و تقریباً عاری از میکروب می‌شود[۲].

در نمودار صفحه‌ی بعد فرایند تهیه‌ی نان به روش سنتی نشان داده شده است.

  1. می‌شود.

۲. جوش‌شیرین باعث کاهش جذب مواد مغذی چون آهن و کلسیم خواهد شد که نتیجه‌ی آن کم خونی ناشی از فقر آهن، پوکی استخوان ناشی از کاهش کلسیم بدن خواهد بود که اثرات نامطلوبی بر سلامتی کودکان و نوجوانان و زنان باردار و شیرده و سالمندان خواهد گذشت و موجب افت تحصیلی دانش‌آموزان می‌گردد.

۳. تعادل اسید و باز که عامل مهمی در ثبات واکنش‌های بدن می‌باشد را مختل کرده که نتیجه‌ی آن به هم خوردن نظم ضربان قلب است.

۴. مصرف جوش‌شیرین باعث بالارفتن فشارخون می‌شود که شدت آن در افرادی که بیماری قلبی و سابقه‌ی فشارخون دارند بیشتر است.

حال که امروز نان مقدس‌ترین، پرارزش‌ترین و کم‌بهاترین ماده‌ی غذایی است، بیایید با حذف جوش‌شیرین آن را سالم‌تر و غنی‌تر در اختیار مردم قرار دهید.

گندم (ماده زندگی) و نان (زندگی) است.

«دلایل ایجاد ضایعات نان»

  1. ضایعات در مرحله‌ی حمل و نقل و جابجایی آرد و عدم یکنواختی آرد تحویلی به نانوایان از نظر مرغوبیت.
  2. عدم نگهداری مناسب آرد.
  3. عدم رعایت زمان تخمیر و استفاده از جوش‌شیرین.
  4. بیاتی سریع نان.
  5. آلودگی به میکروارگانیسم‌ها و رشد کپک‌ها در نان.
  6. فقدان آموزش کافی برای کارگران نانوایی‌ها.
  7. عدم آشنایی مصرف‌کنندگان به نحوه‌ی نگهداری نان.

۸. افزایش مهاجرت بی‌رویه‌ی روستائیان به شهرها و بالابودن تقاضای نان در ساعات معینی از روز و نبودن زمان کافی برای تخمیر نان.

«نان را گرامی دارید»

اصحاب از آن بزرگوار پرسیدند: «گرامی داشتن نان چگونه است و شیوه‌ی آن را به ما بیاموزید.

حضرت فرمودند که: «چون نان حاضر شد بخورید و انتظار چیز دیگری مبرید».

(۲) دور نریختن نان:

حضرت نبی‌اکرم (ص) اجازه نمی‌فرمودند که ذره‌ای نان در فاضلاب ریخته شود.

(۳) نبریدن نان به آهن و کارد:

در روایتی آمده است که:

«إن تقطعوا الخبز بالسکین و لکن اکسروا بالید»

نان را با کارد نبرید بلکه آن را با دست بشکنید و تکه نمایید.

(۴) ظرف بر نان نگذاشتن

(۵) کوچک برداشتن لقمه

(۶) خوب جویدن:

(۷) خودداری از خوردن سوخته‌های نان:

باید از خوردن سوخته‌های نان به علت سرطان‌زا بودن پرهیز نمود.

(۸) بونکردن نان:

(۹) تنور خانگی:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.