تاریخچه کشت در جهان وایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاریخچه کشت در جهان وایران دارای ۵۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاریخچه کشت در جهان وایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز تاریخچه کشت در جهان وایران۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاریخچه کشت در جهان وایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاریخچه کشت در جهان وایران :

تاریخچه کشت در جهان وایران

مقدمه

کشت وصنعت دعبل خزاعی واقع در حوضه آبریز رود خانه کارون در کیلو متر۲۵ جاده اهواز آبادان و در راستای تحقق اهداف خود کفایی محصول استراتژیک شکر درغالب طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بهمن ماه ۱۳۸۰ بدست جناب آقای دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور وقت جناب آقای دکتر سید محمد خاتمی افتتاح گردید .

سطح کل زیر کشت نیشکر در این کشت و صنعت ۱۲ هزار هکتار است که سالانه پتانسیل زیر کشت بردن ۱۰ هزار هکتار نیشکر را دارد می باشد دوهزار هکتار باقی مانده آیش می باشد .

هدف از کشت ده هزار هکتار نیشکردر این اراضی برداشت سالانه ۱ ملیون تن نیشکر و نهایتاً استحصال یکصد هزار تن شکر زرد است که ظرفیت اسمی کارخانه می باشد . درسال ۱۳۸۲ کارخانه تصفیه شکر این واحد راه اندازی گردید که ظرفیت اسمی آن استحصال یکصد وهفتاد پنج هزار تن شکر سفید است .

در مجاورت این کارخانه کارخانه های الکل سازی – نئوپان و خوراک دام نیز که از محصولات جانبی نیشکر محسوب میشوند در حال احداث و راه اندازی هستند.

تاریخچه کشت در جهان وایران
فهرست

تاریخچه کشت نیشکر……………………………………………………………………………………۹

گیاهان تولید کننده قند………………………………………………………………………………….۱۱

هیدرو کربورهایا هیدرات های کربن (قندها)…………………………………………………….۱۱

ترکیبات نیشکر……………………………………………………………………………………………۱۲

ترکیبات شربت نیشکر………………………………………………………………………………….۱۲

تاسیسات جانبی کارخانجاتولید شکر………………………………………………………………..۱۳

سوخت دیگهای بخار…………………………………………………………………………………….۱۳

دیگ های بخار لوله آبی………………………………………………………………………………..۱۳

بخار خشک…………………………………………………………………………………………………۱۴

نیروگاه کارخانه شکر……………………………………………………………………………………۱۵

کوره آهک………………………………………………………………………………………………….۱۶

سنگ آهک…………………………………………………………………………………………………۱۷

مشخصات سنگ آهک مناسب ……………………………………………………………………….۱۷

تهیه شیر آهک ……………………………………………………………………………………………۱۷

انتقال گاز کربنیک ……………………………………………………………………………………….۱۸

آشنایی با فرآیند تولید شکر خام ……………………………………………………………………۲۰

آشنایی با واحد عصاره گیری …………………………………………………………………………۲۰

آماده کردن نیشکر جهت عملیات عصاره گیری ……………………………………………….۲۰

عصاره گیری……………………………………………………………………………………………….۲۰

استخراج شربت …………………………………………………………………………………………..۲۰

توزین شربت………………………………………………………………………………………………۲۱

آهک زنی به شربت …………………………………………………………………………………….۲۱

گرم کردن شربت ……………………………………………………………………………………….۲۱

گرم کننده های شربت …………………………………………………………………………………۲۱

تصفیه شربت خام ………………………………………………………………………………………..۲۲

روش دیفیکاسیون………………………………………………………………………………………..۲۳

فسفات ………………………………………………………………………………………………………۲۳

پلی الکترولیت …………………………………………………………………………………………….۲۴

تئوری عمل لخته شدن …………………………………………………………………………………۲۴

فیلتراسیون گل……………………………………………………………………………………………۲۴

فیلتر های خلاء…………………………………………………………………………………………….۲۵

بدنه تبخیر …………………………………………………………………………………………………۲۵

ساختمان تبخیر کننده های شربت…………………………………………………………………..۲۶

گریز ذرات شربت به داخل بخار خروجی ………………………………………………………..۲۶

دیگ های طبخ تحت خلاء …………………………………………………………………………….۲۷

سیستم سه پختی………………………………………………………………………………………….۲۷

یکنواخت بودن درجه خلوص پختهای مختلف……………………………………………………۲۹

ماشینهای سانتریفوژ……………………………………………………………………………………..۳۰

چگونگی بهره برداری از ماشین های سانتریفوژ………………………………………………..۳۰

آشنایی با فرآیند تصفیه شکر خام…………………………………………………………………..۳۲

حل کردن شکر خام …………………………………………………………………………………….۳۲

فرآیند کربناتاسیون در واحد تصفیه شکر…………………………………………………………۳۲

شرح تجهیزات ……………………………………………………………………………………………۳۳

شرح دستگاه ………………………………………………………………………………………………۳۳

دستورات ویژه جهت نصب……………………………………………………………………………۳۳

شرح عملکرد فرآیند …………………………………………………………………………………..۳۴

کارهای اختصاصی………………………………………………………………………………………..۳۶

راه اندازی…………………………………………………………………………………………………..۳۶

عملکرد نرمال …………………………………………………………………………………………….۳۷

شرایط کاری غیر نرمال…………………………………………………………………………………۳۷

تمیز کاری…………………………………………………………………………………………………..۳۸

دستورات ایمنی……………………………………………………………………………………………۳۸

عملیات رنگبری…………………………………………………………………………………………..۳۹

ترکیبات فنلی………………………………………………………………………………………………۳۹

ترکیبات ملانوآیدین……………………………………………………………………………………..۳۹

کارامل ها …………………………………………………………………………………………………..۴۰

تجزیه شکر اینورت……………………………………………………………………………………..۴۰

عملکرد مواد جاذب………………………………………………………………………………………۴۰

مکانیزم رنگبری…………………………………………………………………………………………..۴۱

رنگبری با پودر کربن فعال…………………………………………………………………………….۴۱

روش های علمی استفاده از پودر کربن ……………………………………………………………۴۲

مزایای استفاده از پودر کربن فعال………………………………………………………………….۴۲

عملیات رنگبری با پودر کربن………………………………………………………………………..۴۲

تنظیم پی اچ………………………………………………………………………………………………..۴۳

قدرت مانور در عملیات رنگبری با پودر کربن ………………………………………………….۴۳

معایب استفاده از پودر کربن …………………………………………………………………………۴۴

رنگبری با تعویض کنندیونی…………………………………………………………………………. ۴۴

انواع رزینهای مبادله کننده های یونی………………………………………………………………۴۵

فرآیند طبخ شکر سفید …………………………………………………………………………………۴۷

شرح تجهیزات…………………………………………………………………………………………….۴۷

شرح دستگاه ………………………………………………………………………………………………۴۷

کندانسورهای بارومتریک………………………………………………………………………………۴۸

استروژتانک………………………………………………………………………………………………..۴۹

سرد کننده ها یا کریستالیزورها………………………………………………………………………۴۹

شرایط مقدماتی جهت راه اندازی…………………………………………………………………….۵۰

راه اندازی…………………………………………………………………………………………………..۵۰

روش پیشنهادی ………………………………………………………………………………………….۵۰

شرح عملکرد فرآیند……………………………………………………………………………………۵۱

دانه گیری…………………………………………………………………………………………………..۵۲

تخلیه پخت درون کریستالیزور………………………………………………………………………۵۲

تئوری پیورتی پختها و پس آبها ……………………………………………………………………..۵۳

مراحل حائز اهمیت پس از دوره بهره برداری……………………………………………………۵۴

روش پیشنهادی ………………………………………………………………………………………….۵۵

دستورات ایمنی …………………………………………………………………………………………..۵۵

سانتریفیوژ کردن پخت های شکر سفید ………………………………………………………….۵۵

خشک کردن سرد کردن و عمل آوری شکر تصفیه شده…………………………………….۵۵

رطوبت غیر محبوس……………………………………………………………………………………..۵۶

حذف رطوبت غیر محبوس…………………………………………………………………………….۵۶

عمل آوری و کار با شکر سفید ……………………………………………………………………….۵۷

سیلو های شکر سفید ……………………………………………………………………………………۵۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.