مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران :

مقاله بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۳۸۰ تا ۳۸۹ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت زادآوری طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارسباران
مقاله سرخدار
مقاله زادآوری طبیعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه سرخدار در جنگلهای ارسباران به صورت آمیخته با پهن برگانی همچون ممرز، بلوط و افرا ظاهر شده و در گذشته مورد تخریب بسیار زیادی قرار گرفته است. این تحقیق با هدف بررسی وضعیت تجدید حیات طبیعی سرخدار در جنگلهای ارسباران انجام شد. بدین منظور ۱۱۱ قطعه نمونه یک آری (۱۰۰ مترمربع) با شبکه آماربرداری ۲۵۰×۱۰۰ متر به روش منظم- تصادفی از توده های سرخدار برداشت شد. نتایج بررسی نشان داد که در هر هکتار ۵۲۰ نهال سرخدار وجود دارد که اکثریت آنها منشا دانه زاد دارند و این نسبت در نهالهای کوتاه تر از ۳۰ سانتی متر بیشتر از سایر رده های ارتفاعی (۳۰ تا ۱۳۰ و ۱۳۰ تا ۲۰۰ سانتی متری) است. نتایج حاصل از بررسی سلامت و شادابی نهالها نشان داد که نهالها از سلامت و شادابی بسیار زیادی برخوردارند و این امر نشان می دهد که حفاظت منطقه نتیجه خوبی در بر داشته است؛ زیرا با توجه به اطلاعات جمع آوری شده در محل، فراوانی سرخدار در گذشته های دور تقریبا از بین رفته و چنانچه حفاظت ادامه یابد در آینده شاهد توده های متراکم و سالم سرخدار در منطقه خواهیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.