مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro) :

مقاله بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۶۱ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: بررسی قدرت رادیوگرافی Bitewing در تشخیص پوسیدگی ثانویه در حفرات کلاس II و کامپوزیت (In vitro)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رادیوگرافی بایت وینگ Convential
مقاله تشخیص پوسیدگی ثانویه
مقاله ترمیم های آمالگام و کامپوزیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: دستیابی به روشهای غیر تهاجمی جهت تشخیص مناسب پوسیدگی ثانویه مجاور ترمیم های آمالگام و کامپوزیت از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین هدف از این تحقیق بررسی قدرت رادیوگرافی بایت وینگ در تشخیص پوسیدگی ثانویه در ترمیم های آمالگام و کامپوزیت Class II در دندان های خلفی می باشد.
مواد و روش ها: این مطالعه به روش تشخیصی و بر روی ۶۰ دندانExtract شده انسانی کاملا سالم انجام شد و تعداد ۱۲۰ حفرهClass II با ابعاد استاندارد در مزیال ودیستال دندان ها تهیه و پوسیدگی های مصنوعی توسط فرز روند ۱ به عمق ۱ میلی متر در دیواره جینجیوال واگزیال تعبیه شد سپس توسط موم قرمز پر و با آمالگام و کامپوزیت ترمیم شد سپس در شرایط استاندارد از آنها رادیوگرافی بایت وینگ به عمل آمد و پس از ظهور فیلم ها، توسط ۲ متخصص ترمیمی و ۱ متخصص رادیولوژی مورد مشاهده قرار گرفت و در نهایت با در نظر گرفتن نظرات هر سه، حضور یا عدم حضور پوسیدگی تشخیص و با پوسیدگی واقعی مقایسه و ارزش پیش بینی مثبت و منفی محاسبه گردید.
یافته ها: تحقیق روی ۱۲۳ نمونه و ۶۰ دندان انجام گرفت. ارزش پیش بینی مثبت برای ترمیم آمالگام کلاس II به ترتیب ۶۷ و ۷۶ درصد برای ترمیم های کامپوزیت کلاس II به ترتیب ۷۲ و ۷۳ درصد بود.
نتیجه گیری: به نظر می رسد که قدرت رادیوگرافی بایت دینگ convential در تشخیص پوسیدگی ثانویه نسبت به استاندارد طلایی قابل قبول نباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.