مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان :

مقاله تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله چغندرقند از صفحه ۱۸۳ تا ۲۰۴ منتشر شده است.
نام: تعیین نرم های استاندارد دریس (DRIS) برای چغندرقند پاییزه در استان خوزستان
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارقام مرجع
مقاله چغندرقند (Beta vulgaris L.)
مقاله دریس
مقاله غلظت عناصر غذایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش تجزیه گیاه به طور موفقیت آمیزی برای ارزیابی تغذیه آن، توصیه کودی و افزایش کارایی کودها در زراعت چغندرقند استفاده می شود. روش تلفیقی تشخیص و توصیه (DRIS) سیستم جامع تفسیر نتایج تجزیه گیاه است و تا حدود زیادی نارسایی های روش حد بحرانی و دامنه کفایت را مرتفع ساخته است. مصرف بیش از حد کودها باعث افزایش عملکردریشه می شود ولی کیفیت محصول را کاهش می دهد. لذا ضروری است کودهای شیمیایی به صورت بهینه در زراعت چغندرقند استفاده شود. در تحقیق حاضر از ۳۸۳ مزرعه پراکنده در استان خوزستان طی مدت سه سال نمونه برداری گیاه انجام و بانک اطلاعاتی حاوی ۵۵۰۰ داده شامل ترکیبات شیمیایی گیاه، عملکرد ریشه و قند ایجاد گردید. بر اساس روش دریس مزارع به ترتیب بر مبنای ۵۳ و ۶۳ تن در هکتار عملکرد ریشه و قند به دو جامعه عملکرد کم و زیاد تقسیم شد. سپس کلیه فرم های بیان متشکل از نسبت و حاصلضرب دو عنصری غلظت عناصر در دو جامعه مذکور تعیین گردید. واریانس کلیه فرم های بیان در دو جامعه برآورد شد و متعاقب آن نسبت واریانس فرم های بیان جامعه عملکرد کم به زیاد تعیین گردید (SB/SA). در نهایت دو سری ۵۵ تایی فرم بیان برای عملکرد ریشه و قند به عنوان مناسب ترین نرم های استاندارد دریس گزینش شد. میانگین غلظت عناصر غذایی پرنیاز و کم نیاز در گیاه چغندرقند به عنوان ارقام مرجع برای عناصر NO3-N، N، P، K و S، ۰۸۹۱، ۳۹۸۰، ۰۲۷۰، ۳۱۵۶ و ۰۵۲ درصد در ماده خشک و برای عناصر Mn، Zn، Fe، Cu و B 109، ۳۴، ۳۶۱، ۵/۱۶ و ۴۰ میلی گرم بر کیلوگرم به دست آمد. هم چنین شاخص دریس برای عناصر غذاییNO3-N ، N، P، K، Mn، Zn، Fe، Cu، B و S محاسبه گردید. به منظور صحت، دقت و ارزشمندی نرم ها و شاخص ها نتایج دو سری آزمایش کودی مورد آزمون قرار گرفت نتایج آزمون ها نشان داد نرم ها و شاخص ها دارای دقت کافی برای ارزیابی و تشخیص اختلالات تغذیه ای چغندرقند هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.