مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی :

مقاله یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۷۷ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: یافته های MRI در بیماران دچار کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی (ام آر آی)
مقاله عصب دهلیزی حلزونی
مقاله کاهش شنوایی ناگهانی
مقاله نورینوم آکوستیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کاهش شنوایی ناگهانی(SD) از شکایت های اصلی است که باعث ارجاع بیماران به درمانگاه گوش و حلق و بینی یا نورولوژی می شود. در اغلب موارد علت آن ناشناخته است اما علت های شناخته شده ای هم وجود دارد که با روش های مناسب نظیر(MRI) تشخیص داده می شوند. در این مطالعه ما یافته های MRI مربوط به ۳۲ بیمار مبتلا به کاهش شنوایی ناگهانی را ارایه کرده ایم.
هدف: بررسی یافته های MRI در کاهش شنوایی حسی-عصبی ناگهانی.
مواد و روش ها: در ۳۲ بیمار دچار SD مراجعه کننده به درمانگاه گوش و حلق و بینی بیمارستان های کاشانی اصفهان و امیرالمومنین رشت از مرداد ۱۳۸۴ تا مهر ۱۳۸۷،MRI همراه با تزریق ماده حاجب و پتانسیل برانگیخته شنوایی ساقه مغز (BAEP) درخواست شده و نتایج آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: در ۶ مورد (%۱۹۳۵) یافته های غیرطبیعی درMRI وجود داشت. در ۳ (%۹۶۳) مورد (۲ زن و یک مرد) توموری در زاویه پلی-مخچه ای با مشخصات شوآنوم عصب هشت جمجمه ای (آکوستیک نورینوم) در همان سمت درگیر دیده شد. در یک بیمار مرد ۴۵ ساله، ضایعات هیپرسیگنال متعدد در T۲ وتصاویر (Fluid-Attenuated Inversion Recovery) FLAIR که در T۱و(Proton Density) PD هیپوتا ایزوسیگنال بودند در پل مغزی، نیمکره چپ مخچه و پایک میانی مخچه وجود داشت که بیشتر منطبق با فرآیندهای عفونی، کارسینوماتوز یا لنفوماتوز بود. در دو مورد دیگر ماستوئیدیت رویت شد. در یک بیمار تغییر میکرواسکولار زیرقشری و اطراف بطنی، احتمالا ناشی از میگرن بود و ارتباطی با SD نداشت. در یک بیمار MRI طبیعی بود اما نتیجه غیرطبیعی درBAEP دال بر نوروپاتی شنوایی بدست آمد.
نتیجه گیری: در بررسی عوامل کاهش شنوایی ناگهانی در بیماران،MRI می تواند ضایعات ساختاری مسوول را شناسایی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.