مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

پروبیوتیکها ترکیبات میکروبی زندهای هستند که با اضافه شدن به مواد غذایی تاثیر مطلوبی بر عملکرد و سلامت انسان میگذارند. بتاکاروتن نیز به عنوان آنتیاکسیدان و پیشساز ویتامین A به ترکیب بسیاری از فرآوردههای غذایی میشود. ریزپوشانی به عنوان یکی ازجدیدترین شیوهها، تاثیر قابل ملاحظهای بر زندهمانی پروبیوتیکها دارد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی زندهمانی بیفیدوباکتریومبیفیدوم در حضور بتاکاروتن به عنوان یک آنتیاکسیدان با دو روش ریزپوشانی خشککردن پاششی و خشککردن انجمادی است. امولسیون بتاکاروتن با محلول کازیینات سدیم و کاراگینان تهیه و سپس با یک سوسپانسیون غلیظ باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم مخلوطگردید. نمونهها توسط دو دستگاه خشککن پاششی و خشککن انجمادی آبگیری شد. میزان زندهمانی باکتری، توسط شمارش به روش رقت سازی بررسی گردید. نتایج نشان داد، زندهمانی بیفیدوباکتر بیفیدوم ریزپوشانی شده با روش خشککردن انجمادی در مقایسه با روش خشککردن پاششی افزایش معنیداری داشت (۰۵/۰<p .(

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.