بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر بستنی شاتوت :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق، بررسی تاثیر شرایط خشککردن پاششی و میزان آبشاتوت بر خصوصیات کیفی پودر بستنی میباشد. جهت انجام این فرایند، از یک خشککن پاششی آزمایشگاهی استفاده شد. در این مطالعه، پارامترهای مستقل شامل دمای هوای ورودی ( ۱۲۰و۱۴۰و۱۶۰ درجه سانتیگراد)، سرعت ماده ورودی به خشککن ۵و ۱۰ و ۱۵ %) و میزان آبشاتوت ۱۵و۳۰و۴۵درصد میباشد. ویژگیهای کیفی پودر بستنی مانند راندمان خشککردن، میزان رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته توده حلالیت و دمای انتقال شیشهای مورد بررسی قرار گرفت. از عکسهای الکترونی جهت آنالیز ساختار میکروکپسولهای تشکیل شده طی فرایند خشککردن پاششی استفاده شد. بر اساس نتایج بدست آمده، با افزایش دمای هوای ورودی میزان فعالیت آبی و دانسیته توده کاهش و میزان حلالیت پودر تولیدی افزایش یافت. راندمان خشککردن نیز با افزایش سرعت ماده ورودی و میزان آب شاتوت به دلیل مشکل چسبندگی و پایین بودن دمای انتقال شیشهای ترکیب کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.