بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال ۲۰۱۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال ۲۰۱۶ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال ۲۰۱۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال ۲۰۱۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی قارچی آرد نانوایی های عرضه شده در شهر همدان در سال ۲۰۱۶ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت بالای آرد در جیره غذایی مردم ایران، میزان شیوع قارچی آردهای موجود در نانوایی های شهر همدان بررسی گردید. در این مطالعه ، با کشت از ۱۰۰ نمونه آرد جمع آوری شده مربوط به چهار نوع نان: لواش، بربری، سنگک، تافتون، در محیط های کشت اختصاصی وسپس مطالعه مورفولوژیک کلنی های رشد کرده در محیط کشت، آزمایش میکروسکوپی لام تهیه شده از کلنی ها و تهیه اسلاید کالچر به بررسیشیوع آلودگی نمونه های آرد به گونه های مختلف قارچ میزان شیوع آلودگی قارچی پرداخته شد. قارچهای پنی سیلیوم ۲۸ % ، آسپرژیلوس فومیگاتوس ۱۶ %، آسپرژیلوس فلاووس ۱۶ % ، کلادوسپوریوم و ریزوپوس، ۱۲ %، موکور و اولوکلادیوم ۸% گزارش شد. . با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم ایران می باشد، وضع مقررات بهداشتی و نظارت بر اجرای آنها در کلیه مراحل تولید، توزیع و نگهداری گندم و آرد را در جهت رفع آلودگی های قارچی به مقامات مسیول توصیه می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.