حذف آمونیاک از آب زیرزمینی با استفاده از زیولیت کلینوپتیلولایت (مورد مطالعاتی: چاههای آب شرب شهرستان آق قلا، استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف آمونیاک از آب زیرزمینی با استفاده از زیولیت کلینوپتیلولایت (مورد مطالعاتی: چاههای آب شرب شهرستان آق قلا، استان گلستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف آمونیاک از آب زیرزمینی با استفاده از زیولیت کلینوپتیلولایت (مورد مطالعاتی: چاههای آب شرب شهرستان آق قلا، استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف آمونیاک از آب زیرزمینی با استفاده از زیولیت کلینوپتیلولایت (مورد مطالعاتی: چاههای آب شرب شهرستان آق قلا، استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف آمونیاک از آب زیرزمینی با استفاده از زیولیت کلینوپتیلولایت (مورد مطالعاتی: چاههای آب شرب شهرستان آق قلا، استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

نفوذ ترکیبات نیتروژن دار ناشی از استفاده کودهای شیمیایی و حیوانی در زمین های کشاورزی به سفره های آب ، نیاز مبرم به مطالعه و استفاده از روش های کاهش آمونیاک به عنوان یکی از ترکیبات سمی نیتروژن دار به سفره های آب زیرزمینی را ضروری می نماید. از این رو در این تحقیق، راندمان حذف آمونیاک از چاههای آب شرب شهرستان آق قلا با استفاده از زیولیت طبیعی کلینوپتیلولایت در مقیاس آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این تحقیق پس از نمونه برداری از شش حلقه چاه آب شرب شهر آق قلا و دو حلقه چاه شهر انبارالوم، مشخص گردید میزان آمونیاک موجود در آب زیرزمینی، در چاههای شهر انبارالوم (چاه ۱ و ۲) بالاتر از حد مجاز (۱.۵ میلی گرم در لیتر) می باشد. بر اساس نتایج مشخص گردید ماده زیولیت در pH محدوده خنثی دارای بهترین عملکرد بوده و با استفاده از زیولیت طبیعی کلینوپتیلولایت در pH=7 و زمان تماس ۱۲۰ دقیقه در غلظت بهینه ۳ گرم بر لیتر جاذب، می توان به راندمان حذف آمونیاک به میزان ۹۱ و ۹۵ درصد بترتیب برای چاههای ۱ و ۲ انبارالوم دست یافت. شایان ذکر است با افزایش غلظت جاذب، راندمان حذف افزایش و ظرفیت جذب کاهش یافته است. بر اساس نتایج برای نمونه آب چاههای ۱ و ۲ جاذب زیولیت از مدل ایزوترم فروندلیچ با ضریب همبستگی بالای ۹۴ درصد در جذب آمونیاک پیروی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.