روش های نوین افزایش ماندگاری مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
روش های نوین افزایش ماندگاری مواد غذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد روش های نوین افزایش ماندگاری مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های نوین افزایش ماندگاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن روش های نوین افزایش ماندگاری مواد غذایی :
تعداد صفحات :۲۲
چکیده مقاله:
بسته بندی مواد غذایی به طور همزمان باعث حمل و نقل بهتر و آسان تر و همچنین افزایش زمان نگهداری و حفاظت موادغذایی در برابر عوامل فساد درونی، بیرونی و اکسایشی و همچنین حمل و نقل بهتر و آسان تر آن ها می شود. عوامل دیگریکه دارای اهمیت می باشد عبارت اند از: کاهش آلودگی ها و پسماندها، سهولت در بسته بندی و قابلیت ردیابی و نمایش فاسد شدن. امروزه روش های نوینی مانند بسته بندی های ضد میکروب، فیلم های خوراکی، بسته هایی با اتمسفر اصلاحشده ) MAP ( و بسته بندی با پلاسمای سرد نیز مطرح شده است که در جهت افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت مواد غذاییمورد استفاده قرار می گیرند که در این مقاله سعی بر آن داریم که روش های جدید بسته بندی و دوستدار طبیعت را به اختصار توضیح دهیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.