مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای در گیاه دارویی آرتیشو (Cynara scolymus L.) تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای در گیاه دارویی آرتیشو (Cynara scolymus L.) تحت تنش شوری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای در گیاه دارویی آرتیشو (Cynara scolymus L.) تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای در گیاه دارویی آرتیشو (Cynara scolymus L.) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای در گیاه دارویی آرتیشو (Cynara scolymus L.) تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۴
چکیده مقاله:
مقدمه و هدف: امروزه تحقیقات زیادی در خصوص اثرات تنظیم کننده های رشد، بر رشد و تولید گیاهان مختلف زراعی و باغی انجام گرفته است که نتایج آن حاکی از تاثیرگذاری اغلب این هورمون ها بر رشد کمی و کیفی گیاهان می باشد. کاربرد تنظیم کننده ها و بازدارنده های رشد در گیاهان دارویی علاوه بر رشد نیز ممکن است باعث تحریک تولید متابولیت های ثانویه شود از مهم ترین تنظیم کننده های رشد گیاهی که کاربرد وسیعی در گیاهان دارویی دارند، می توان به اسید سالیسیلیک و جاسمونیک اشاره نمود. در این پژوهش اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک و سالیسیلیک تحت تنش شوری روی گیاه دارویی آرتیشو (Cynara Scolymus L.) مورد بررسی قرار گرفت.روش تحقیق به منظور بررسی اثرات اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای بر روی گیاه دارویی آرتیشو در سطوح مختلف تنش شوری در شرایط گلدانی آزمایشی در فروردین ماه ۱۳۹۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره) شهرری، انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل سه فاکتوره در قالب طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار اجرا گردید. شوری در چهار سطح شامل: (۰، ۲۵، ۶۰ و ۹۵ میلی مولار)، اسید سالسیلیک در دو سطح (۰ و ۷/۰ میلی مولار) و اسید جاسمونیک در دو سطح (۰ و ۱۰۰ میکرومولار) بر روی گیاه آرتیشو محلول پاشی شد. نمونه های برگ تازه جهت انجام آزمایش به آزمایشگاه منتقل گردید.نتایج و بحث براساس نتایج بدست آمده نشان داد هر سه اثرات اصلی تنش شوری، اسید سالیسیلیک و جاسمونیک بر میزان صفات رنگیزه ای اثرات معنی داری دارد، به طوری که شوری باعث کاهش محتوی کلروفیل در برگ گیاه شد. اما با مصرف اسید سالیسیلیک و جاسمونیک محتوی کلروفیل موجود در برگ گیاه آرتیشو افزایش پیدا کرد. توصیه کاربردی / صنعتی: با توجه به نتایج حاصل از تحقیق حاضر توصیه می شود مطالعات بیشتری در خصوص اثرات تنظیم کننده های رشد جدید مانند اسید جاسمونیک و سالیسیلیک در غلظت های مختلف از این آزمایش بر ماده موثره گیاهان دارویی انجام شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.