بررسی ASP.NET


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ASP.NET دارای ۸۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ASP.NET  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی ASP.NET2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ASP.NET،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ASP.NET :

بررسی ASP.NET

ASP . NET پیشرفته ترین زیرساختی است که تا کنون برای توسعه وب ساخته شده است. ساختار جدید آن است که بر اساس تکنولوژی جدید Microsoft موسوم به NET . شکل گرفته است .

آشنایی با MICROSOFT . NET

. NET واژه ای است که مفهوم تعدادی از تکنولوژی های جدید M icrosoft را تحت پوشش قرارمی دهد. در مجموع ، این تکنولوژی پراهمـیت ترین ، عـظیم ترین و اسـاسی ترین تغییراتی هستند که از زمان انتقال از محیط ۱۶ بیتی به محیط ۳۲ بیتی ،‌در زیر ساخت توسعه برنامه ها توسط M icrosoft به وجود آمده اند .

Microsoft . NET شامل سه گروه اصلی می باشد:

· چارچوب NET .

· . NET Enterprise Servers

· ابزارها وزبان های جدید سازگار با NAT .

چارچوب NET

چارچوب . NETیک تکنولوژی ضروری برای ASP . NET به شمار می رود . این چارچوب خدمات و سرویس هایی را که از ASP . NET پشتیبانی می کنند ارائه می دهد . به علاوه ، تکنولوژی جدید دیگری موسوم به Windows Forms Development ( توسعه برنامه های کاربردی با استفاده از فرم های ویندوز ) را ارائه می دهد که برای ساختن برنامه های سرویس گیرنده بسیار قدرتمند می باشد . همانظور که Windows NT 4.0 Option pack به عنوان یک افزودنی برای سیستم عامل Windows NT محسوب می شود و تکنولوژی های IIS 4 .0 وASP را به این سیستم عامل اضافه می کرد ، چارچوب NAT . نیـز یک افزودنی برای سـیستم عـامل های ۲۰۰۰ Windows ، Windows 98/ME , Windows NT می باشد که با اضافه کردن سرویس های اساسی سیستم ، امکان پشتیبانی از تکنولوژی NET . را برای این سیستم عاملها فراهم می آورد.این چارچوب در خانواده سیستم عامل های جدید Windows ، از جمله NET Server . Windows گنجانده خواهد شد .

(CLR) Common Language Runtime

CLR محـیطی بـرای اجـرای کـدهای نوشته شده به وسیله زبان های سازگار با چارچوب NET . ارائه می دهد. runtime مدیریت اجرای کدهای NET . را به عهده دارد؛ اعم از مدیریت مدت زمان زندگی اشیاء و مدیریت حافظه . علاوه بر این خدمات ، runtime به برنامه نویسان یا به عبارتی توسعه دهندگان امکان می دهد که عملیات اشکال زدایی،مهار کردن استثناء ها و وراثت میان کلاس ها رادربین زبانهای مختلف سازگار با NET به راحتی انجام دهند .

انجام این عملیات مستلزم آن است که کامپایلرهای زبانهای مختلف ازCommon Language pecification یا بـه اخـتصار CLS پیـروی کننـد . CLS مـجموعـه قوانیـن و نوع های داده ای را تـعریف می کنـد که بیـن تمام زبان های سازگار با NET. مشترک می باشند . هر یک از کامپایلرها ، کد نوشته شده توسط برنامه نویسان را به یک زبان میانی موسوم به Microsoft Intermediate Languageیا به اختصار IL یا MSIL کامپایل می کند.سپس این کد میانی درزمان نصب برنامه یا در هنگام اولین اجرا توسط runtime به زبان ماشین تبـدیل می شـود . روش کـامپایل کردن کـد در هنگـام اولیـن اجرا را JIT می گویند . کدی که به IL تبدیل شده و مدیریت آن توسط runtime صورت می گیرد، Managed Code (کد اداره شده ) نامیده می شود. علت این نامگذاری این است که مدیریت اجرای این کد، اعم از ساختن اشیاء ، تخصیص حافظه و حذف اشیاء بلا استفاده از حافظه توسط runtime انجام می شود .

مؤلفه هایی که با کد IL نوشته می شوند و توسط runtime اجرا می گردند ، Assemblies .Net Managed یا به اختصاراسـمبلی نامـیده می شـوند اسمـبلی ها کوچـکترین واحد دسته بندی اشیاء دردنیای NET. می باشندوبسیار شبیه مؤلفه های COM هستند.تفاوت آنها در این است که یک مؤلفه COM برای تعیین چگونگی استفاده ازاشیاء درونی اش ،یک Type Library به مشتریان خود ارائه می دهد،در حالی که یک اسمبلی برای این منظور یک مانیفست دارد.مانیفست بررسی ASP.NET
فهرستی است که محتویات آن اسمبلی را مشخص می کند . این ویژگی مؤلف های NET . علاوه بر مزایای دیگری که بعداً به آنها اشاره خواهد شد . بیانگر این مطلب است که یک اسمبلی نیازی به ثبت در رجیستری کامپیوتر ندارد و خودش شامل اطلاعاتی است که محتویات و چگونگی استفاده از آن را مشخص می سازند .

اطلاعات موجود درمانفیست ، وابسـتگی ها و شماره نسخه آن اسمبلی را نیز معین می‌کند. این اطلاعات به شما کمک می‌کند که به راحتی تمام اسمبلی های مورد نیاز برای استفاده از یک اسمبلی را شناسایی کنید.به علاوه،‌این امکان وجود دارد که چندین نسخه مختلف ازیک اسمبلی بر روی یک کامپیوتر و بدون ایجاد تداخل با یکدیگر کار کنند.این ویژگی گام مهمی برای حل یکی از مشکلات فایل های DLL می باشد که به DLL HELL معروف است و یکی از بدترین مصیبت های هر برنامه نویس می باشد .کافی است از کسی که با چند نسخه مختلف ADO کار کرده است دراین مورد مشورت کنید! با وجود NET . این مشکل به دست فراموشی سپرده خواهد شد . با توجه به این که یک برنامه کاربردی می داند برای استفاده از کدام نسخه یک اسمبلی طراحی شده است ،با مراجعه به مانفیست به راحتی می تواند نسخه مورد نظر را از میان چند نسخه موجود انتخاب کند.

ASP . NET Web Applications

برنامه های کاربردی ASP .NET در ساده ترین توع خـود مانند برنامه های کاربردی ASP کلاسیک می باشد . یک برنامه کاربردی ASP .NET ساده شامل چهار چیز است :‌

یک دایرکتوری مجازی در IIS که برای نگهداری فایل های تشکیل دهنده برنامه کاربردی و کنترل دسترسی به فایل ها پیکربندی می شود .

یک یا چند فایل aspx .

یک فایل Global . asax(مشابه فایل Global . asa درASP کلاسیک) که باراه اندازی وخاتمه جلسه کاری و برنامه کاربردی سروکار دارد ( اختیاری).

یک دایرکتوری مجازی در IIS که برای نگهداری فایل های تشکیل دهنده برنامه کاربردی و کنترل دسترسی به فایل ها پیکربندی می شود .

یک یا چند فایل aspx .

یک فایل Global . asax ( مشابه فایل Global . asa در ASP کلاسیک ) که با راه اندازی و خاتمه جلسه کاری و برنامه کاربردی سروکار دارد ( اختیاری).

یک فایل Web. Config که برای ذخیره کردن اطلاعات و تنظیمات پیکر بندی برنامه بکار می رود ( از ویژگی های جدید ASP .NET و اختیاری ) .

نکته جالبی که ممکن است ذکر آن برای کاربران Visual Studio. NET خوشحال کننده باشد این است که تمام فایل های مزبور به هنگام ساختن یک پروژه Web Application برای شما ساخته می شوند .

وب فرم های ASP . NET

وب فرم ها یکی از قسمت های مهم برنامه کاربردی ASP .NET می باشند به عبارت ساده تر ،آنها صفحاتی هستند که از کنترل های Server درونی ASP .NET استفاده می کنند . مدل برنامه نویسی با وب فرم ها توسعه برنامه های کاربردی مبتنی بر وب را تا حد زیادی شبیه توسعه برنامه های کاربردی تحت ویندوز که به وسیله برنامه نویسان Visual Basic ساخته می شوند می سازد . درمحیط Visual Studio. NET وب فرم ها به شما امکان می دهند که با کشیدن و رها کردن کنترل ها بر روی یک صفحه و نوشتن کمی کد برای پاسخ گویی به عملیات کاربر ، رویدادها وغیره برنامه های کاربردی قدرتمند و جذاب تولید کنید . به علاوه ،محیط Visual Studio. NET به شما اجازه می دهد که به دو صورت ویژوال ( با استفاده از پنجره طراح فرم ) یا متنی ( با استفاده از پنجره ویراستار کد) با صفحات برنامه خود کار کنید . کدی که در وب فرم های خود می نویسید می تواند به دو روش نوشته شود : یکی درون خود فایل aspx . ( هـمانطور کـه در ASP کلاسیک عمل می کردید ) و یا با استفاده از یک ماژول دربرگیرنده کد که در پس پرده ساخته می شود و آن را Code – Behind Module می نامند . اگر چه می توانید برای ساختن یک برنامه کاربردی از هر دو روش به طور همزمان استفاده کنید ، ولی توصیه می شود که برای نوشتن کد برنامه از ماژول ها بهره ببرید.

Code- Behind

Code- Behind یکی از ویژگی های جدید ASP .NET است که به برنامه نویسان و توسعه دهندگان

امکان می دهد تاکد مربوط UI که معمولا باHTML نوشته می شود رااز کدی که با Visual Studio. NET ، c#یا هر زبان دیگری برای پاسخ گویی به عملیـات کاربر ، ارزیابی داده ها و … . طراحی و نوشته می شود به طور کامل جدا سازند . این تکنیک مزایای متعددی دارد که در ذیل به بعضی از آنها اشاره شده است :

جدایی کامل HTML و کد : ویـژگی Code – Behind امـکان مـی دهـد که طراحان HTML و برنامه نویسان کارهای خود را به طورمستقل و بدون تداخل انجام دهند .( چیزی در هنگام توسعه برنامه های کاربردی ASP کلاسیک به ندرت اتفاق می افتد )

سهولت استفاده مجدد از کد : با توجه به ایـن کـه کـد برنامه به طور مستقل از HTML نوشته می شود ، به راحتی می توان در پروژه های دیگر از آن استفاده نمود .

نگهداری ساده تر : جدایی کد از HTML علاوه بر افزایش خوانایی ، نگهداری برنامه را نیز بسیار راحت تر می سازد .

تعیین محل قرارگیری کد

یکی دیگر از نکات مهمی که در هنگام ساختن صفحات ASP. NET باید در نظر گرفته شود این است که کد را درون فایل aspx. قرار دهیم و یا از یک ماژول Code –Behind اسـتفاده کنـیم مزیـت استفـاده از ماژول های Code –Behind، جدایی کامل کد برنامه از دستورات HMTL است . این ویژگی اشکال زدایی برنامه را بسیار آسان کرده و درعین حال اجازه می دهند که اعضای تیم طراحی UI و برنامه نویسان بدون تداخل درکار یکدیگر به فعالیت خود ادامه دهند . با توجه به این که تکنیک Code –Behind اجازه می دهد تا فایل های aspx. فقط شامل برچسب های HTML و کنترل های Server وکنترل های User (که آنها نیز بااستفاده ازیک سری برچسب تعریف می شوند)باشند،کار طراحان UI بسیار ساده تر می شود وآنها می توانند به راحتی و بدون دستکاری کد موجود در ماژول ، با فایل های as spx. کار کنند .

ساختن یک فایل Web. config

یکی دیگر از فایل های اختیاری که می توانید به برنامه کاربردی خود اضافه کنید Web.config نام دارد . این فایل می تواند مبتنی بر XML بوده و برای انسان وماشین قابل خواندن است و شامل تنظیمات پیکر بندی برنامه کاربردی شما می باشد. علت اختیاری بودن این فایل این است که اگر از آن استفاده نکنید ، برنامه کاربردی شما تنظیمات موجود درکار پیکر بندی Machine.config را به ارث می برد. اگر یک فایل Web.config درون ریشه برنامه کاربردی خود قرار دهـید، تنـظیمات پیـکر بنـدی موجود در این فایل به تمام برنامه کاربردی شما اعمال خواهند شد . اگر می خواهید در قسمت های مختلف برنامه از تنظیمات متفاوتی استفاده کنید ،‌ باید برای هر قسمت یک پوشه جداگانه درون ریشه برنامه کاربردی ایجاد نمایید و درهریک ازپوشه ها یک فایل Web.config که شامل تنظیمات مناسب می باشد قرار دهید به این ترتیب ، می توانید برنامه کاربردی خود را به صورت سلسله مراتبی پیکر بندی کنید .

مواردی که توسط فایل Web.config تنظیم می شوند عبارتند از :

· HttpModule ها و Handler Http ها : درخواست های خـاصـی کـه مشابه فیلترهای ISAPI می باشند .

· تنظیمات مربوط به وضعیت جلسه : تعیین می کنند که آیا Session در وضعیت In-Process یا Out-Of-Process (مشترک بین چند ماشین ) است و یا بوسیله SQL Server ذخیره می شود .

· تواناییهای مرورگر : ویژگی های بازگشتی به وسیله کلاس HTTPBrowserCapabilities را در هنگامی که با یک برنامه مرور گر برخورد می کند تعیین می کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.