بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی اسانس گل اروانه در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی اسانس گل اروانه در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی اسانس گل اروانه در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی اسانس گل اروانه در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتریایی اسانس گل اروانه در مقابل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: اسانس های حاصل از گیاهان دارویی با داشتن ترکیبات ضد میکروبی، ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی به عنوان ترکیبات دارویی جدید و طبیعی، چه در زمینه بهداشت و درمان بیماری ها و چه محافظت از مواد غذایی خام و فرآوری شده از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. هدف تحقیق حاضر بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی اسانس گل اروانه در مقابل یکی از باکتری های عامل فساد غذایی به نام Staphylococcus . aureus می باشد.روش کار: در این مطالعه، خواص آنتی اکسیدانی اسانس با استفاده از روش تخریب رادیکال های آزاد DPPH تعیین گردید و خاصیت ضد میکروبی اسانس نیز با استفاده از تکنیک رقیق سازی در چاهک( میکرو براث دایلوشن) با تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC )و حداقل غلظت کشندگی(MBC)، علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شد. در پایان داده ها با استفاده از نرم افزار GraphPad Prism 6و به کمک آزمون آماری t و دانکن تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: در این تحقیق، ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس گل اروانه نشان داد که میزانIC50 اسانس در مهار رادیکال های آزاد DPPH، ۳۲ µg/ml بود. نتایج مطالعات ضد میکروبی نیز نشان داد که اثر ضد میکروبی اسانس با افزایش غلظت افزایش می یابد و MIC وMBC اسانس گل اروانه در مقابل باکتری مورد بررسی به ترتیب برابر با ۸ mg/ml و۳۲ mg/ml بدست آمد.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که اسانس گل اروانه دارای اثرات ضد میکروبی و خاصیت آنتی اکسیدانی قابل ملاحضه ای می باشد و می توان از آن به تنهایی و یا در ترکیب با سایر نگهدارنده ها، جهت محافظت مواد غذایی در مقابل سیستم های اکسیداتیو و میکرو ارگانیسم های عامل فساد و عفونت بهره گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.