استفاده از تکنیک سنجش از راه دور به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی اراضی مرتعی(مطالعه موردی: شهرستان داراب)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از تکنیک سنجش از راه دور به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی اراضی مرتعی(مطالعه موردی: شهرستان داراب) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از تکنیک سنجش از راه دور به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی اراضی مرتعی(مطالعه موردی: شهرستان داراب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از تکنیک سنجش از راه دور به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی اراضی مرتعی(مطالعه موردی: شهرستان داراب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از تکنیک سنجش از راه دور به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی اراضی مرتعی(مطالعه موردی: شهرستان داراب) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

اهمیت اقتصادی مرتع به نوع فرآوره و ارزش فرآورده های ارتباط دارد که از مرتع به دست می آیند. فرآورده های مرتع شامل علوفه مرتعی و فرآورده های غیر علوفه ای یا تولیدات فرعی مرتع است از سوی دیگر مرتع دارای نقش عمده ای در حفاظت از آب و خاک و حیات وحش است که محاسبه کمی ارزش آن اسان نیست. بنابراین بررسی مراتع مهم به نظر می رسد. روش های مختلفی برای بررسی مراتع وجود دارد که از جمله می توان به تکنیکهای سنجش از راه دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی اشاره نمود. استفاده از این تکنیکهای به منظور بررسی تغییرات در مراتع صرفه جویی در وقت و افزایش دقت است در همین راستا در این مطالعه به منظور بررسی تغییرات پوشش گیاهی از داده ای سنجنده TM ماهواره لندست ۱۹۹۸ و ETM+ ماهواره لندست EMT+ برای محاسبه ی چهار شاخص پوشش گیاهی شاخص نرمال شده تفاضل پوشش گیاهی تنظیم شده بهینه سازی شده خاک OSAVI استفاده گردید. نتایج نشان داد که شاخص NDVI بیشترین مساحت منطقه را در دسته سوم یعنی مراتع متوسط طبقه بندی کرده است این نسبت در هر دو سال ۱۹۹۸ و ۲۰۱۵ ثابت بوده است در شاخص SAVI کیفیت مرتع ها همانند شاخص قبلی در طول دوره مورد بررسی افزایش پیدا کرده است ولی طبقه مراتع دارای پوشش گیاهی خوب به طور چشمگیری کاهش داشته است شاخص OSAVI نشان می دهد که در سال ۲۰۱۵ به مساحت مناطق بدون پوشش گیاهی افزوده شده و مناطق دارای پوشش گیاهی خوب به طور چشمگیری کاهش داشته است. شاخص DVI نیز همانند شاخصهای قبلی کاهش چشمگیری در مراتع دارای کیفیت خوب را نشان داده است به طوری که درصد مساحت مربوط به این مراتع در حد صفر طبقه بندی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.