بررسی محتوای آنتوسیانین و فلاونوئید و توتال فنول ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محتوای آنتوسیانین و فلاونوئید و توتال فنول ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محتوای آنتوسیانین و فلاونوئید و توتال فنول ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محتوای آنتوسیانین و فلاونوئید و توتال فنول ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محتوای آنتوسیانین و فلاونوئید و توتال فنول ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شیرین بیان گیاهی علفی و پایا بوده که در نیمکره شمالی یافت می شود، شیرین بیان از دسته گیاهان دو لپه ای جدا گل برگ است و به تیره بقولات تعلق دارد. اندام مورد استفاده از گیاه شیرین بیان بیشتر از ریشه آن است. ریشه شیرین بیان دارای ترکیبات فیتوشیمیایی متفاوتی نظیر قندهای مختلف، فلاونوئیدها، استرول ها، اسیدهای آمینه، صمغ و نشاسته، اسانس های روغنی و ساپونین، فلاونوئید، آنتوسیانین و تانن می باشد وجود فلاونوئید ها در شیرین بیان باعث خاصیت دفع اسپاسم عضلات را دارد. همچنین مشخص شده ترکیبات مختلف فنلی مستخرج از ریشه شیرین بیان در درمان بیماری ایدز انسانی و مهار فعالیت سلولی اهمیت دارد. وجود تانن ها و ترکیبات آنتوسیانینی نیز در عصاره های بدست آمده از گیاه شیرین بیان به عنوان ترکیبات شایع در بخش های مختلف این گیاه به اثبات رسیده است. ریشه های شیرین بیان از ایستگاه تحقیقاتی عراقی محله گرگان در ماه های خرداد، تیر، مرداد و شهریور و در دمای اتاق به مدت دو هفته نگه داری شد، سپس با دستگاه آسیاب خانگی پودر گردید. محتوای آنتوسیانین، توتال فنول و فنول کل بوسیله دستگاه UV اندازه گیری شد. نتایج بررسی های فیتوشیمیایی نشان داد که میزان فلاونوئید و توتال فنول و آنتوسیانین ریشه شیرین بیان در ماه های مختلف متغیر بوده، بدین صورت که میزان آنتوسیانین و فلاونوئید در ماه تیر و ترکیبات فنولی در ماه مرداد کمترین مقدار را داشتند. بیشتریم مقدار آنتوسیانین ها مربوط به ماه شهریور و برای فلاونوئید ها و ترکیبات فنولی بیشترین مقدار برای ماه خرداد بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.