تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

مواد غذایی همواره دارای مشتری زیاد و کاربرد عمومی هستند به همین گاهی ممکن است افرادسودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پررونق آن بیفتند و برای کم کردن هزینه های تولید و به دست اوردن سود بیشتر دست به تقلب در مواد غذایی بزنند که از این راه سلامت مردم به خطر می اندازند تقلبات رایج بیشتر در موادغذایی مورد نیاز و پرمصرف مانند فراورده های غلات فراورده های لبنی فراورده های گوشتی ادویجات، عسل، چای و برخی فراورده های کنسروی مانند رب گوجه فرنگی صورت می گیرد که برخی از آنها تهدیداتی جدی برای سلامتی به حساب می ایند و منجر به عوارض جبران ناپذیری می گردند. علاوه براین تقلبات مواد غذایی از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز موجب بروز مشکلاتی در جامعه می گردد بنابراین برای مقابله با متقلبین و کنترل تقلبات در مواد غذایی اشنایی با این موارد و روشهای تشخیص آنها امری ضروری است این مقاله به مهمترین تقلبات موجود در مواد غذایی و سریع ترین و مطمئن ترین راههای شناسایی انها می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.