تغییرات درصد و اجزای اسانس گل مکزیکی (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze) تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات درصد و اجزای اسانس گل مکزیکی (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze) تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات درصد و اجزای اسانس گل مکزیکی (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze) تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات درصد و اجزای اسانس گل مکزیکی (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze) تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات درصد و اجزای اسانس گل مکزیکی (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze) تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در این تحقیق اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر کمیت و کیفیت اسانس گل مکزیکی مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایش شامل سطوح رطوبتی آبیاری کامل ( ۱۰۰ % ظرفیت زراعی)، تنش آبی ملایم ( ۸۵ % ظرفیت زراعی)، تنش آبی متوسط %۷۰ ظرفیت زراعی)، تنش شدید ( ۵۵ % ظرفیت زراعی) و ترکیب این تیمارها در دوره رشد رویشی و زایشی بودند. نتایج ) نشان داد که درصد و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی به طور معنیداری تحت تأثیر سطوح مختلف تنش خشکی قرار گرفتند. درصد اسانس به موازات افزایش سطح تنش خشکی افزایش یافت. بیشترین (۱/۶۲) و کمترین (۱/۱۲) درصد اسانس به ترتیب در تیمارهای تنش خشکی و شاهد مشاهده گردید. برخلاف آن، با افزایش سطح تنش خشکی، عملکرد اسانس به طور معنیداری کاهش نشان داد. متیل کاویکول و لیمونن اجزای اصلی اسانس بودند و تحت تاثیر تیمارهای تنش خشکی قرار نگرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.