ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

افزایش نگرانی های زیست محیطی در استفاده بیش از حد منابع سوختی تجدید ناپذیر، ما را به سمت پروسه های تخمیری برای سوخت های جایگزین مانند اتانول تشویق می کند. هدف از تحقیق حاضر، ارزیابی اثر شوک حرارتی در مصرف قند ساکارومایسس سرویزیه تثبیت شده در حامل ترکیبی آلژینات خاک اره می باشد. مخمر ساکارومایسسئ سرویزیه D99 در آلژینات خاک اره تثبیت و شوک های حرارتی ۵۰ و ۵۵ درجه سانتی گراد القاء گردید. سنجش قند با کیت سنجش گلوکز انجام شد. نتایج نشان داد میکروارگانیزم تحت شوک حرارتی ۵۰ درجه سانتی گراد مصرف قند بالاتری داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.