بررسی پدیده خشک سالی به عنوان عاملی مهم و تاثیرگذار بر عملکرد اکوسیستم های طبیعی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه، خوزستان)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پدیده خشک سالی به عنوان عاملی مهم و تاثیرگذار بر عملکرد اکوسیستم های طبیعی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه، خوزستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پدیده خشک سالی به عنوان عاملی مهم و تاثیرگذار بر عملکرد اکوسیستم های طبیعی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه، خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پدیده خشک سالی به عنوان عاملی مهم و تاثیرگذار بر عملکرد اکوسیستم های طبیعی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه، خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پدیده خشک سالی به عنوان عاملی مهم و تاثیرگذار بر عملکرد اکوسیستم های طبیعی(مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه، خوزستان) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در طی دهه های اخیر پدیده تغییر اقلیم در تمام نقاط زمین آثار متعدد و متفاوتی بر روی محیط زیست و اکوسیستم های طبیعی گذاشته است. از جمله آثار آن بر روی منابع آب های کره زمین می توان به وقوع خشک سالی های متعدد اشاره نمود. خشک سالی پیامدهای گوناگونی بر روی محیط زیست در طی قرون گذشته داشته است که سالانه خسارات زیادی به جوامع انسانی وارد نموده است. به منظور مدیریت بهتر این پدیده می توان با تدوین طرح های پایش خشک سالی، خسارات و صدمات ناشی از آن را مدیریت نمود و کاهش داد. یکی از راه کارهای مدیریت پدیده خشک سالی استفاده از شاخص های خشک سالی مناسب می باشد. تحقیق حاضر، به منظور تعیین وقایع خشک سالی اقلیمی با استفاده از دو شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و درصد بارش نرمال (PNI) در حوزه آبخیز کرخه انجام شده است. در این مطالعه از آمارهای بارش سه ایستگاه باران سنجی در حوضه کرخه، طی دوره ۵۴ ساله استفاده گردید. نتایج نشان داد که زمان وقوع پدیده خشک سالی با استفاده از هر دو شاخص SPI و PNI بر یکدیگر منطبق بود و در ایستگاه کاکا رضا سال های ۳۹-۳۸، ۴۶-۴۵، ۴۹-۴۸، ۸۸-۸۷، در ایستگاه چم انجیر سال های ۸۸-۸۷، ۸۹-۸۸، ۹۰-۸۹ و ۹۱-۹۰ و در ایستگاه سراب صید علی سال های ۷۹-۷۸، ۸۰-۷۹ و ۸۱- ۸۰، این پدیده در کلاس شدید به وقوع پیوسته بود. همچنین در مقایسه نتایج حاصل از دو شاخص، شاخص PNI از همبستگی بالاتری با دادههای بارش ماهانه برخوردار بود و به عنوان شاخص مناسب تر تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.