سنتز و بررسی خواص الاستومرهای قابل ریختهگری پلی ( یورتان – اوره ) با استفاده از عامل پخت تریاتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات )


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز و بررسی خواص الاستومرهای قابل ریختهگری پلی ( یورتان – اوره ) با استفاده از عامل پخت تریاتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات ) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز و بررسی خواص الاستومرهای قابل ریختهگری پلی ( یورتان – اوره ) با استفاده از عامل پخت تریاتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز و بررسی خواص الاستومرهای قابل ریختهگری پلی ( یورتان – اوره ) با استفاده از عامل پخت تریاتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز و بررسی خواص الاستومرهای قابل ریختهگری پلی ( یورتان – اوره ) با استفاده از عامل پخت تریاتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات ) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

برای تهیه الاستومرهای پلییورتانی از طریق واکنش با پیشپلیمرهای مختوم به گروههای ایزوسیانات از انواع عوامل پخت و زنجیرافزایندهای آمینی استفاده میشود که هر یک دارای معایب و محاسن خاص خود میباشد . از جمله نکات حائز اهمیت عوامل پخت آمینی در دسترس بودن مواد اولیه لازم برای سنتز، غیر سمی بودن، بالا بودن فرصت کاربری، توانایی در ایجاد خواص فیزیکی و مکانیکی مناسب میباشد . در این کار پژوهشی برای تهیه گونههای جدید الاستومرهای پلی ( یورتان – اوره ) از تری اتیلن گلیکول بیس -۴) آمینو بنزوات ) به عنوان عامل پخت آمینی برای پیشپلیمرهای یورتان مختوم به گروههای ایزوسیانات که از واکنش مقدار اضافی تولوئن دی ایزوسیانات و پلی کاپرولاکتون تهیه شدهاند، استفاده شده است . جهت تهیه عامل پخت از محصول تری اتیلن گلیکول شرکت پژوهش و فناوری مرکز اراک استفاده شده است . کلیه مواد تهیه شده توسط روشهای مرسوم شناسایی شدهاند و خواص فیزیکی و مکانیکی الاستومرهای نهایی نیز بررسی شده است . بررسی نتایج نشان دهنده مقاومت حرارتی خوب، خواص مکانیکی ایدهال این پلیمرها در مقایسه با انوع الاستومرهای پلییورتانی میباشد، ودر بررسی حرارتی نیز سیستم دوفازی که متشکل از یک فاز نرم و یک فاز سخت است مشاهده شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.