مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مواد غذایی حامل های انتقال پروبیوتیک ها به بدن انسان می باشند. رشد و بقای باکتری های پروبیوتیک طی عبور در روده، تحت تأثیر خواص فیزیکوشیمیایی حامل های غذایی قرار می گیرند. ویژگی های فراسودمندی برخی گونه های پروبیوتیک در حضور مواد غذایی مختلف تغییر می کند. ترکیبات پری بیوتیک محرک رشد باکتری های پروبیوتیک می باشند. فرمولاسیون فراورده غذایی نیز می تواند در کمک به اثرات فراسودمند آن نقش مهمی داشته باشد. در میان فراورده های غذایی مختلف، فراورده های لبنی بویژه محصولات تخمیری شیر بعنوان یک حامل مطلوب به منظور انتقال باکتری های پروبیوتیک به سیستم گوارشی انسان مورد توجه قرار گرفته است. با این وجود، برخی محدودیت ها در مورد محصولات لبنی تمایل به توسعه فراورده های پروبیوتیک غیرلبنی را به طور چشمگیر افزایش داده است. هدف از این مطالعه مروری بر تأثیر فراورده های غذایی فرایند شده بر عملکرد فراسودمندی پروبیوتیک ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.