تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی :

بخشی از فهرست تحقیق بهینه سازی عرضه آبزیان در میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی

۱- مقدمه
۲- اهداف تولید آبزیان در کشور
۳- چالش های تولید و عرضه آبزیان
۴- اتحادیه های تولید آبزیان
۵- ارزیابی وضعیت موجود عرضه آبزیان در سازمان میادین و میوه و تره بار تهران
۶- بهینه سازی عرضه آبزیان با ایجاد کنسرسیوم اتحادیه ها

۱- مقدمه:
عرصه آبهای سرزمینی دریای خزر در شمال و دریای عمان و خلیج فارس در جنوب و وجود هزاران رشته رودخانه های فصلی و دائمی و بیش از ۴۰۰ هزار عدد چشمه و قنات و چاه و بیش از ۵۰۰ هزار هکتار دریاچه های طبیعی و مصنوعی و ذخیره گاههای آبی کشاورزی محدوده آبهای داخلی و هزاران هکتار اراضی کم بازده و بلا استفاده در عرصه داخلی و سواحل شمال و جنوب از قابلیت های بالقوه تولید آبزیان در کشور محسوب می شوند.
بر این اساس از چندین دهه قبل جهت توسعه تولید آبزیان از عرصه های دریایی و داخلی اقداماتی بعمل آمده است اما تا دوره منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی (سال ۱۳۵۷) گسترش آن قابل توجه نبوده است خصوصا این اقدامات در عرصه آبهای داخلی بسیار محدود و اندک گزارش شده است.
میزان تولید آبزیان در کشور ناشی از فعالیت های تکثیر و پرورش انواع آبزیان در محدوده آبهای داخلی و صید انواع آبزیان در محدوده آبهای شمال و جنوب در طول سالهای بعد از انقلاب از گسترش قابل توجهی تا به امروز برخوردار بوده است ادغام شرکت های شیلات شمال و جنوب و ایجاد شرکت سهامی شیلات ایران و الحاق آن به وزارت جهاد سازندگی در سال ۱۳۶۶ با پیشنهاد سران سه قوه و موافقت رهبر کبیر انقلاب اسلامی در واقع نقطه عطف و آغازین تحولات اساسی در گسترش تولید آّبزیان در عرصه آبهای شمال و جنوب و داخلی به شمار می رود بر این اساس از سال ۱۳۶۸ به بعد با تدوین و اجرای برنامه های پنجساله اول (۱۳۷۲-۱۳۶۸) و پنجساله دوم (۱۳۷۸-۱۳۷۴) و پنجساله سوم (۱۳۸۳-۱۳۷۹) و واگذاری کلیه امورات تصدی گری مربوط به صید و آبزی پروری به بخشهای خصوصی تولید آبزیان بشدت افزایش یافت.
بر طبق اطلاعات موجود در دوره منتهی به سال ۱۳۸۲ میزان کل تولید آبزیان در کشور ۴۴۱۸۳۶ تن گزارش گردید که ۲۹۹۱۲۸ تن به نسبت ۶/۶۷ درصد از کل تولید مربوط به آبهای جنوب و ۳۲۵۳۳ تن به نسبت ۴/۷ درصد مربوط به آبهای شمال و ۱۱۰۱۷۵ تن به نسبت ۲۵ درصد مربوط به تکثیر و پرورش آبزیان در آبهای داخلی بوده است که بیش از ۷۵ درصد تولید آبزیان درآبهای شمال و جنوب و بیش از ۹۷ درصد تولید آبزیان ناشی از فعالیت های تکثیر و پرورش آبهای داخلی دردوره بعد از انقلاب خصوصا از سال ۱۳۶۶به بعد تحقق یافته است.
پیش بینی می شود که میزان تولید آبزیان در دوره بهره برداری ۱۳۸۴ به مرز ۵۰۰ هزار تن برسد. با بررسی اطلاعات و آمار عملکرد تولید آبزیان در طی دهه گذشته هر چند صید انواع آبزیان در عرصه دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان در طول سالهای مختلف دستخوش تغییراتی بوده است، اما در عرصه آبزی پروری آبهای داخلی تحولات سریعی به وقوع پیوست و قابلیت های زیادی مورد شناسایی قرار گرفت که تنها بخش کوچکی از قابلیت های شناخته شده تاکنون بصورت ناقص مورد بهره برداری قرار گرفت هم اکنون بیش از ۸۰۰۰ واحد تولید در عرصه تکثیر و پرورش آبزیان در آبهای داخلی فعالیت دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.