کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر اسانس نعناع و مرزه بر خواص کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت داانشگاه آزاد اسلامی شیراز در سال ۱۳۹۴ انجام شد فاکتور اول مدت انبارداری در دو سطح ۷ و ۱۴ روز و فاکتور دوم اسانس نعناع و مرزه به صورت تکی و ترکیبی در غلظتهای مختلف ۰، ۲۵۰، ۵۰۰ و ۷۵۰ میلی گرم بر لیتر بودند، میوه ها در محلولهای اسانس به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شدند و سپس به مدت ۱۴ روز در یخچال د ر دمای ۶ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. صفات کمی و کیفی شامل اسیدیته قابل تیتراسیون TA، مواد جامد محلول TSS چگالی PH آب میوه، کاهش وزن میوه، ویتامین ث، شاخص طعم و کیفیت ظاهری میوه از نظر پلاسیدگی و بازارپسندی مورد بررسی قرار گرفتند نتایج حاصل نشان داد اسانس تکی نعناع با غلظت ۲۵۰ میلی گرم در لیتر روی صفات کاهش وزن میوه، مواد حامد محلول و اسانسهای ترکیبی نعناع و مرزه با غلظت ۲۵۰ میلی گرمدر لیتر روی صفات چگالی ویتامین ث و مواد جامد محلول بهتر از سایر تیمارها تشخیص داده شده و اثر معنی داری داشتند. بهترین زمان نگهداری هفت روز اول بود با افزایش مدت انبارداری مواد جامد محلول PH و شاخص طعم افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون چگالی و نیتامین ث کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.