بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه اسانس گیاهان دارویی و معطر به خاطرداشتن خاصیت آنتی اکسیدانی به عنوان جایگزین آنتی اکسیداان های سنتزی در فرآورده های غذایی مطرح می باشند در سالهای اخیر فشار قابل توجهی از جانب مصرف کنندگان برای کاهش یا حذف مواد افزودنی مصنوعی در مواد غذایی به وجود آمده است براین اساس محققان در حال تلاش برای پیدا کردن منابع جدید مواد افزودنی هستند یک راه جایگزین برای این مشکل استفاده از اسانس گیاهی می باشد هدف اصلی از این پژوهش مقایسه دو رقم پرتقال تامسون ناول و والنسیا استان مازندران از نظر بازده اسانس گیری فعالیت آنتی اکسیدانی و مهار رادیکالهای آزاد توسط آنها می باشد. در این مطالعه اسانس گیری مازندران از نظر بازده اسانس کیری فعالیت آنتی اکسیدانی و مهار رادیکالهای ازاد توسط آنها می باشد در این مطالعه اسانس گیری از فلاودو پوست دو رقم پرتقال تامسون ناول و والنسیا به روش هیدروتقطیر وبا استفاده از دستگاه کلونجر انجام شد. فعالیت انتی رادیکالی و قدرت کاندگی روغنهای ضروری بااستفاده از روش FRAP بررسی و با آنی اکسیدان سنتتیک TBHQ مقایسه گردید. عملکرد اسانس گیری برای رقمهای تامسون ناول و والنسیا به ترتیب (فرمول در متن اصلی مقاله) و اختلاف معنی داری داشتند. بهترنی نتایج از فعالیت آنتی اکسیدانی با استفااده از فراکسیونهای فرار پوست؛ در روش قدرت کاهندگی FRAP به دست آمد. مقادیر IC50 در این آزمون برای رقم والنسیا و تامسون ناول به ترتیب (فرمول در متن اصلی مقاله) تعیین شد که این نتایج نشان دهنده فعالتی انتی اکسیدانی بالاترTBHQ نسبت به اسانس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.